Socionomera · Publicerad 11 juni 2020

För våra uppdragsgivare söker vi nu socionomer som har flera års erfarenhet av utredning inom enheten för barn och unga. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som socionomkonsult. Ser fram emot in din kontakt!

Om jobbet
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som socionomkonsult hos olika kommuner i Västerbotten Län. Du behöver ha socionomexamen samt flerårig erfarenhet av arbete inom enheten för barn och unga.

Du behöver samtidigt ha god samarbetsförmåga och vara självgående i din yrkesutövning. Självklart ges du tillgång till Socionomeras nätverk för erfarenhets- och kunskapsutbyte. Att vara självständig innebär hos oss inte att man är ensam.

Vi erbjuder
Som konsult hos oss erbjuds du bland annat konkurrenskraftig lön, flexibelt arbete och en tydlighet kring vad som förväntas av dig.

Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB, med en flexibilitet kring arbetstider och tjänstegrad som vi sätter utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Vi är en trygg samarbetspartner och arbetsgivare som månar om att man ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult. Vi söker alltid långa samarbeten och relationer.

Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi har ramavtal i flera kommuner i hela landet och det är sannolikt att vi kommer att kunna erbjuda dig uppdrag som passar just dina önskemål. Vår ledning består av erfarna socionomer och vana problemlösare som kan erbjuda adekvat stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden. Vår förhoppning är att du vill och att du fortsätter vilja vara med på vår resa. Av socionomer för socionomer.

Skulle du geografisk bo utanför pendlingsavstånd så hjälper vi till med boende under uppdraget.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet som socionom inom enheten för barn och unga under några år.

Körkort B.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta Damir Sabani på epost damir.sabani@socionomera.se eller mobil 0733746361.

Om oss
Socionomera Bemanning AB förmedlar kvalitetssäkrad socionomkompetens till offentlig och privat verksamhet. Vi vill vara det naturliga valet för kunder som är i behov av förstärkning av socionomkonsulter. Vi lägger extra fokus på kvalitet, tillgänglighet och långsiktighet. Vi strävar efter att vara så mycket mera än ett bemanningsbolag i mängden.

Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se .
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga