Trafikverket · Publicerad 24 mars 2021

Som Projektledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Vill du arbeta i Norrlands största infrastrukturprojekt? Nu söker vi projektingenjör med placering i Umeå!

Arbetsuppgifter
Som projektingenjör arbetar du med en stor bredd och variation i dina arbetsuppgifter. Du arbetar tillsammans med projektledare i styrning och uppföljning avseende tid, ekonomi och innehåll. Arbetet innebär både administrativa arbetsuppgifter samt att planera och delta på projekterings- och byggmöten.

Jag som blir din chef heter Tomas Boström. Mitt mål är att skapa vinnande team med medarbetare som tillsammans driver verksamheten mot tydliga mål, utvecklas tillsammans och individuellt under tiden man har roligt på jobbet.

Tillsammans bygger vi Norrbotniabanan!

Kvalifikationer

Vem är du?

Som projektingenjör är du självgående och har lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel och kan förmedla budskap på ett enkelt och tydligt sätt. För att lyckas i rollen har du god problemlösningsförmåga och en god förmåga att planera, strukturera och koordinera.

Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med teknisk eller ekonomisk inriktning, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har aktuell relevant arbetslivserfarenhet av att vara stöd till projektledning
  • har aktuell relevant arbetslivserfarenhet av att samordna/koordinera
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har god datorvana
  • har B-körkort
Webbaserade tester kommer vara en del i urvalet, så var uppmärksam på din mail efter att ansökningstiden passerat.

Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Skypeintervjuer är planerade till v 17.

#Norrbotniabanan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2021-04-13

Upplysningar

Rekryterande chef Tomas Boström
0101234545

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 apr 2021
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler liknande jobb tillgängliga