Umeå · Publicerad 20 feb

Studerar du och söker ett jobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Vårt härliga team i Umeå söker nu lagersäljare som ska stärka teamet under sommaren. Ta chansen och ansök redan idag! Start för tjänsterna är i juni månad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

I denna rekrytering söker vi personal både till brädgården och till grovlagret. Rollen som lagersäljare innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen & försäljning på filialen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer väl in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är en sommaranställning under sommarsemestern fram till vecka 33. Start under juni månad. Placeringsort Umeå.

Har du frågor kring tjänsten eller process kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 mars
Ort
Umeå
Anställning
Säsongsjobb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga