Västerbottens Fodercentral · Publicerad 3 juni 2021

Värnar du om våra lantbruk och har en god insikt i dess verksamhet och produktion? Trivs du med att skapa och bibehålla kundrelationer, samtidigt som du är administrativt lagd? Bli då en del av Västerbottens Fodercentral!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker en Säljande administratör till Västerbottens Fodercentral. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Västerbottens Fodercentral.

Efter en lång och trogen tjänst ska nu en av Fodercentralens medarbetare gå i pension, därför söker vi dennes efterträdare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Fodercentralens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som Säljande administratör hos Västerbottens Fodercentral ansvarar du tillsammans med kollegor för försäljning och rådgivning av olika produkter till dagens lantbruk. Det kommer till stor del vara en administrativ tjänst där du hanterar diverse administrativa arbetsuppgifter som exempelvis transportbokningar och ordrar. Du kommer vidare ha ett visst ansvar över kontoret när dina kollegor är ute på kundmöten. Du kommer både att arbeta med nya- och befintliga kunder, som du håller kontakt med via telefon, mejl och besök.

Exempel på arbetsuppgifter kan tex vara:
  • Transportbokningar
  • Administration, orders, offert
  • Rådgivning, service och försäljning
  • Kontorsansvar
Vi söker dig som

Tycker om att skapa och bibehålla goda kontakter samt har en god förståelse för lantbruk och djurhållning. Vi ser gärna att du har en administrativ vana och tidigare erfarenhet av exempelvis transportbokningar. Har du erfarenhet av foderlära, foderstatsberäkning samt växtodling är detta meriterande men absolut inget krav.
Du kanske själv varit kund av Fodercentralens produkter? Eller så har du bara ett stort och nyfiket intresse, oavsett är du välkommen in med din ansökan. Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten, samt körkort B och bil.

Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i rollen hos Fodercentralen, vi ser därför att du är social och trivs i mötet med olika människor. Vidare vill vi att du är självgående och driven, gillar att ha ordning och reda samt att du har ett stort intresse för lantbruk, växtodling, mjölk- och köttproduktion.

START: Augusti
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren, Moa.Lindgren@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Fodercentralens huvudsakliga verksamhet är tillverkning och försäljning av djurfoder till lantbruket. De tillhandahåller även andra förnödenheter till näringen såsom tex mineralgödsel, utsäde, frö och lantbruksplast mm.

Deras affärsrelationer bygger på att erbjuda kompetens och ett helhetskoncept med hög servicegrad. De gör sitt bästa för att hjälpa varje kund i sin verksamhet och även skapa förutsättningar för god lönsamhet ute på gårdarna.

Fodercentralen är välkända och uppskattade för sin flexibilitet och sitt kundnära arbetssätt. De jobbar därför målmedvetet vidare på att vara den bästa och bredaste affärspartnern för framtidens lantbruksföretag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 sept 2021
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga