Vatten och Avfallskompetens i Norr AB · Publicerad 26 mars 2019

Varje dag gör våra medarbetare skillnad i livsmiljön för drygt 130 000 personer!

Vakin, Vatten- och Avfallskompetens i Norr AB, är ett kompetensbolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning inom Umeå och Vindelns kommuner. I takt med att bolaget växer söker vi nu nya medarbetare.

Vi erbjuder
Som anställd hos Vakin arbetar du med en av våra mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering. Hos oss blir du helt enkelt en av Umeås viktigaste doldisar. Vakin kan erbjuda dig en riktigt bra arbetsplats, där vi hela tiden strävar efter att personalen ska trivas, utvecklas och må bra. Vi är stolta över att kunna erbjuda friskvård, goda träningsmöjligheter, kompetensutveckling och en jämställd arbetsplats.

Rollen som IT chef
Vi söker en chef till IT-funktionen som är organiserad inom Ekonomiavdelningen och rapportering sker i första hand direkt till Ekonomichefen.

Som IT-chef kommer du att ansvara för att Vakin har en effektiv leverans av IT med ändamålsenliga processer och rätt infrastruktur.
Företaget är inne i ett förändringsarbete för att kunna samarbeta och hjälpa regionens kommuner med vatten och avfallstjänster. Detta medför självklart även att företagets IT- funktion är under utveckling där processer, organisation och infrastruktur är föremål för förändring. Du kommer att ansvara för ledning- och styrning av sektionens verksamhet och få personalansvar.

Din personliga profil
Du ska ha en relevant akademisk utbildning eller motsvarande samt flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du ska framgångsrikt arbetat med förändringsarbete, gärna med projektledning.
Som person ska du vara noggrann och systematisk och ha en lyhördhet gentemot verksamheternas behov. Att vara självgående och ha en utpräglad samarbetsförmåga och servicekänsla är viktigt.
När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Körkort B är ett krav

Varaktighet
Tillsvidare

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen Vakin:s huvudkontor på Ön i Umeå.

För mer information kontakta:
Mikael Bergström, Ekonomichef, 090-16 15 48, 073-073 24 19
Helen Holm, HR-handläggare, 090-16 37 39, 070-263 00 34

Fackliga kontaktpersoner:
Peter Linder, facklig representant SACO, 072-501 11 15

Sista ansökningsdag är söndagen 28 april 2019


Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras enligt §19 i säkerhetsskyddslagen.

Vi tror att en arbetsplats som karaktäriseras av jämställdhet sätter grunden för en mer kreativ och innovativ miljö. Vi arbetar därför aktivt med att öka vår jämställdhet och ser varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund som en tillgång.

Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 apr 2019
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga