Verisure Sales Sverige AB · Publicerad 11 okt

Arbetar du med fältförsäljning idag och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Har du dessutom höga ambitioner samt en förmåga motivera och coacha andra mot uppsatta mål? Då besitter du de grundläggande förutsättningarna för att lyckas som teamledare hos oss. Verisure marknadsför och säljer marknadens smartaste inbrott- och brandkoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Kom med oss och hjälp till att hålla den takten!

Arbetsuppgifter

Som teamledare har du huvudansvar för en grupp av fältsäljare och arbetar proaktivt för att lyfta deras prestation. Du ansvarar för att nå uppsatta budgetmål med hjälp av coahning och nyckeltalsuppföljning. Utöver detta arbetar du även med egen fältförsäljning av Verisures larmkoncept.

Arbetsområde kommer vara Umeå med omnejd.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du:
  • är en bra ledare med förmågan att utveckla och motivera andra människor.
  • är driven, social och självgående.
  • har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning mot privatpersoner.
Verisure erbjuder:
  • En stabil arbetsplats som är kollektivavtalsansluten.
  • Verisure Sales Academy - ett gediget utbildningsprogram i flera steg.
  • Motiverande tävlingar och säljaktiviteter.
Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs det att du inte har några anmärkningar i belastningsregistret för att vara aktuell för en anställning.

Låter detta intressant?

Vi vill ha din ansökan senast 2016.10.30. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Åkerblad på telefon 073-426 72 20 eller via mail anna.akerblad@verisure.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
+ Läs mer om företaget