WSP Systems · Publicerad 28 sept

WSP:s strategi för 2018 innebär nya och spännande utmaningar, med stort fokus på tillväxt, ökad lönsamhet och nya tjänster till våra kunder. På WSP kontor i Umeå växer vi och söker en Gruppchef/Uppdragsledare till vår Elgrupp. Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa och ta nästa kliv i karriären.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter och ansvarsområde består av att:
  • Tillsammans med avdelningschef medverka vid rekrytering och strategisk planering.
  • Att coacha och leda elgruppen.
  • Att ansvara för teknik, kvalitet och ekonomi avseende gruppens pågående projekt.
  • Att verka som uppdrgsledare i egna uppdrag.
  • Att tillsammans med avdelningschef medverka i anbudsarbetet.
  • Att arbeta på ett aktivt och utåtriktat sätt mot marknaden och initiera möten med nya och befintliga kunder.
Utbildning/erfarenhet

För att trivas i rollen som Gruppchef/Uppdragsledare El, bör du ha relevant erfarenhet inom elinstallationsområdet, med inriktning mot fastighet och infrastruktur. Vi tror att du har minst 10 års erfarenhet inom elområdet och att du besitter naturliga ledaregenskaper, med särskilt intresse för personal- och utvecklingsfrågor. Du har en gymnasie eller högskoleexamen och du arbetar troligen på ett konsult- eller entreprenadföretag idag.

Som person är du utåtriktad och affärsmässig, social och trivs med människor. Du är prestigelös, har ett genuint intresse för teknik och är tekniskt kunnig. Du tar dig an utmaningar med glädje och drivs av att tillsammans med dina kollegor uppnå goda resultat. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

I denna rekrytering har WSP valt att samarbeta med Poolia, har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Maria Nyberg, tel 072-711 04 90.

Förmåner

För rätt person erbjuder WSP bra villkor, goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen och ett stort utbud av vidareutbildningar genom bl.a. "WSP University".
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WSP Systems finns över hela landet och arbetar med allt som rör el, IT, tele, automation och VVS inom alla typer av industri-, infrastruktur- och fastighetsprojekt. Bland uppdragsgivarna finns industrier, fastighetsbolag, byggföretag, installationsföretag, stat, kommun och landsting. WSP Systems är drygt 590 medarbetare i Sverige. Vi tar ett helhetsgrepp med tvärkunskaper över skilda teknikgrenar och gör fastigheter, företag och processer intelligentare. WSP Systems arbetar i tidiga skeden med installationssamordning och CAD-samordning för att minimera störningar i projekten.

I WSP Systems arbetssätt är samverkan en naturlig del av vardagen. Vi samverkar i alla våra projekt; mellan företag, länder, affärsområden, generalister och specialister, unga och erfarna, där alla får vara delaktiga och utvecklas i en framgångsrik och spännande miljö.

Vi lägger stor vikt vid affärsutveckling, där vi uppmuntrar våra entusiastiska medarbetare att bidra till att vidga vår verksamhet, genom att förankra värdefulla ideér. Vi strävar efter att utveckla teknik, hitta nya lösningar och affärsmöjligheter, som kan tillfredsställa såväl befintliga kunder, som nya kunder på nya marknader.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga