Clevry · Publicerad 8 sept 2021Om Ingram Micro

Ingram Micro har som vision att vara Nordens ledande distributör inom värdeadderande tjänster och vi är en god bit på väg. Våra många år som klassisk IT-distributör har lärt oss vikten av ett starkt maskineri och välutvecklad logistik.

Med en marknad i ständig förändring och utvecklingen mot ett mer konsumtionsbaserat samhälle har vi en mycket viktig roll att fylla; att hjälpa våra återförsäljare och slutkunder att tillfullo utnyttja det tekniken lovar.

Idag kan vi erbjuda automatiserade platformer i ett förstklassigt ekosystem som är anpassat för att möta framtidens teknikutveckling.

Om rollen

Just nu söker vi på Clevry efter en Innovation and Technology Manger till Ingram Micros nya, moderna lager i Brunna. Detta är en direktrekrytering med start enligt överenskommelse. Omfattningen är heltid och du kommer att jobba dagtid.

I rollen som Innovation and Technology Manger kommer du att ta fram förbättringsprocesser och leda utvecklingen av automatiseringsavdelningen. Du kommer att rapportera till sitens Automation Support & Facility Manager, James Carruthers.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Hantera och leda utvecklingen av automatiseringsavdelningen
  • Ta fram förbättringsprocesser
  • Samarbeta med resterande managers på siten
  • Se till att avdelningen planerar och arbetar strategiskt och proaktivt för kostnadseffektivitet
  • Se till att avdelningen arbetar systematiskt med hållbarhet, hälsa, miljö och säkerhet
  • Skapa rutinmässiga steg-för-steg-instruktioner för medarbetare
  • Arbeta med kontroll och åtgärder av dagliga ärenden, delta i fackliga förhandlingar och täcka upp för Automation Support & Facility Manager vid behov
Genom rollen erbjuds du en intressant position i en av Ingram Micros affärsenheter som genomgår en spännande utveckling. Du kommer uppleva en hög grad frihet att skapa din egen arbetsdag tillsammans med ditt team.

Önskad bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial examen inom teknik/innovation eller liknande, samt minst tre års arbetslivserfarenhet av att arbeta med automation inom lagerhållning, e-handelsproduktion, detaljhandel eller motsvarande. Du har mycket god IT- och systemvana. Vidare är du flytande i svenska och engelska vad gäller tal och skrift. Behärskar du dessutom tyska eller holländska ser vi det som meriterande.

Som person är du kreativ, initiativtagande och resultatinriktad. Du drivs av att utveckla idéer och är van att hantera innovationsprojekt. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om att skapa strukturerade processer.

Vidare är du analytiskt lagd och duktig på att identifiera styrkor, svagheter, möjligheter och eventuella hot för framtida och befintlig teknik. Du är lyhörd gentemot dina kollegor och kommunicerar innovationsstrategi på ett tydligt sätt. Arbetsbelastningen kan variera från dag till dag, vilket kräver en god flexibilitet och möjlighet att kunna fatta lämpliga beslut, även under tidspress.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +4672 253 92 53. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga