Coop Logistik AB · Publicerad 22 mars

Vill du arbeta som terminalarbetare på vår 120 000 kvm stora terminal i sommar?
Att arbeta på vårt lager i innebär att du är en viktig del i kedjan som förser Coops butiker med varor. Som terminalarbetare är orderplock din huvudarbetsuppgift. Du ser till att butiken får rätt varor och att de är säkert förpackade innan de fraktas till butik. Vi plockar våra varor med "pick by voice" och truck som hjälpmedel. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och attityd. För oss är det mycket viktigt att du delar våra värderingar: Ansvarstagande, Affärsmannaskap, Mod, Glöd och Gemenskap.

Det är också viktigt att:
  • Du är minst 18 år
Erfarenhet/Kompetens
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Du tycker om ett rörligt och fysiskt arbete
  • Du är noggrann, ordningsam och strukturerad samt har en mycket god förmåga att samarbeta
  • Du kan arbeta under de arbetstider som verksamheten bedrivs
  • Du gillar att arbeta i högt tempo och kan hantera stressiga miljöer
  • Du har en god fysik och förutsättningar att arbeta med repetitiva uppgifter och tunga lyft
  • Du har ett bra siffersinne och behärskar svenska i tal och skrift och kan ta instruktioner via sk "pick by voice"
  • Meriterande för tjänsten är erfarenhet från arbete på lager och datavana samt inneha truckkort. Om du inte har truckkort så blir du upplärd på plats och får en kostnadsfri truckutbildning.
  • Du har möjlighet att jobba att jobba mellan 13 maj - 31 augusti, dock måste du kunna arbeta minst 6 veckor under juli-augusti.
Arbetstiden kommer förläggas vardagar mellan kl 07:00-15:45. Urval och intervjuer sker löpande samt i slutfasen av rekryteringen genomförs bakgrundskontroll och drogtest. Vikarietjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 31 mars. Möjlighet till förlängning finns. Kontaktperson: Jarno Määttä, 010 742 65 25. Fackliga företrädare: Osman Yilmaz, 010 742 67 16.

Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se. Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager