Försvarsmakten · Publicerad 19 sept

Som medarbetare hos oss får du vara delaktig i det internationella mötet med Försvarsmaktens gäster. Hos oss får du även chansen att utvecklas i din arbetsroll då vi uppmuntrar och erbjuder utbildning. Vi är en liten arbetsgrupp med högt i tak och framförallt så har vi roligt på jobbet! Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka!

Swedint/NCGM (Swedish Armed Forces International Center/Nordic Center for Gender in Military Operations) är en försvarsmaktsresurs vars huvuduppgift är att genomföra individuell träning och utbildning för militär, polis och civila under ledning av FN, EU, Nato, AU eller andra organisationer. Årligen bedriver vi ett femtiotal kurser omfattande cirka 1000 elever där huvuddelen av eleverna kommer från andra nationer. Under perioden 1994-2015 har 145 länder varit representerade.

Arbetsuppgifter:
Samverka med civila samt militära myndigheter och organistationer såväl internationellt som nationellt avseende deltagare/föreläsare vid kurser, konferenser, seminarier och annan utbildningsverksamhet som vi bedriver. Då vi stödjer polis och kriminalvård under deras genomförande av internationell utbildning kommer de att vara en stor samarbetspartner. I uppgifterna ingår beställningar, inköp och ekonomiuppgifter såsom att inhämta underlag för fakturering. Som en del av stabs- och logistikavdelningen stödjer du enheten med dessa uppgifter. Du ska kunna delta i Mobile Education and Training Team vid kursverksamhet utomlands och under konferenser och möten som Försvarsmakten anordnar. Du kommer självständigt utveckla och uppdatera egna rutiner.

Kvalifikationer:
 • OR6-7
 • Kunskap och erfarenhet av arbete i SAP - system PRIO
 • Genomförd kvartermästar/logistikutbildning eller motsvarande
 • Goda kunskaper i MS Office med tyngdpunkt på Word och Excel
 • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl i tal som skrift (arbetsspråket är engelska)
 • Körkort B
 • Erfarenhet av självständigt arbete
Meriterande:
 • FM Utbildningsintyg för standardfordon samt minibuss
 • Administrativ roll minst ett år
 • Ytterligare språkkunskaper, framförallt franska
 • Erfarenhet av tjänstgöring utanför Sverige
 • Adjutantsutbildning
Personliga egenskaper:
Som individ ska du besitta en hög förmåga att kunna arbeta effektivt och noggrannt under press. God samarbetsförmåga, hög social kompetens, flexibilitet och utpräglad servicekänsla kännetecknar dig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och trivs med att tala inför deltagare och medarbetare på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: Paula Hedqvist, Sektionschef Admin/Support, 070 - 574 37 46.

Fackliga representanter:
OFR/O Kn Johan Hamlin, SEKO Claes Hallin, SACO Tomas Andersson, OFR/S Madeleine Daleo, samtliga nås via växeln 08 - 584 540 00.

Övrigt:
Arbetsort: Kungsängen. Tillträde snarast.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.
Arbetstid: 40 h/v, heltidstjänstgöring. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Välkommen med din ansökan senast 2016-10-06.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga