Placera Personal AB · Publicerad 23 sept

Företaget
Vår kund är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. De erbjuder hyreslösningar som förenklar kundernas verksamhet. Bland kunderna märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. De arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat fakturering, leverantörsreskontra, underlag för månadsbokslut samt all administration kring detta. Uppdraget startar omgående och är ett så kallat "hyrköp". Du blir initialt anställd av Placera Personal i ett år med intentionen att övergå i anställning hos kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll att tillhöra den administrativa avdelningen som är ett team på ca 3 personer. Arbetsuppgifterna är varierande där ni arbetar inom olika arbetsområden med att stötta upp både projekt- och ekonomiavdelning med diverse uppgifter. Du tar fram och följer upp rapporter, stöttar upp projekt och ser till att allting fungerar som det ska. Vidare hjälper du till med underlag för fakturering till kunder och leverantörer.
  • Leverantörsreskontra
  • Assistera vid bokslut
  • Administration
Kvalifikationer:
För att passa i tjänsten som administratör/koordinator inom ekonomi ser vi följande bakgrund som lämplig:
  • Du har en god förståelse för ekonomi
  • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Du är van vid kund- och leverantörskontakt
Personligt
Vi söker en driven och snabblärd person med god kommunikativ förmåga. Du är driven, social och innehar en god samarbetsförmåga.

Intresse för tjänsten?
Uppdraget är med start omgående så om intresse finns så skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande!Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga