Temporary Space Nordic AB · Publicerad 19 mars 2020

Är du Säljare och vill utvecklas som projektsäljare i en horisontell organisation med stark tillväxt? Då kan detta vara något för dig!

Till vårt sammansvetsade och oerhört härliga team på Temporary Space söker vi nu ytterligare en proffsig och engagerad kollega. Som projektsäljare av hyreskontrakt för högklassmoduler hos oss är du en nyckelperson på resan mot ytterligare framgångar och tillväxt i ett bolag och en bransch som är på stark frammarsch.

I den här rollen erbjuder vi dig alla verktyg som behövs för att du ska bli en lyckad säljare. Du kommer att arbeta fritt och självständigt och få utrymme för ditt inneboende driv. Du kommer att jobba med en väldigt fin produkt som det verkligen finns en efterfrågan på och som löser kundens behov. Då vi arbetar med komplexa projekt och processer utmanas din förmåga att översätta kundens förfrågan till en konkret verklighet.

Då bolaget befinner sig i en stark tillväxt är dina utvecklingsmöjligheter stora. Vi sätter stort värde på våra medarbetare och under de kommande åren kommer nya roller och möjligheter att öppna sig där du ha alla chanser att ta dig vidare.

Dina arbetsuppgifter

Du ska framförallt söka upp, bearbeta och komma till avslut med nya kunder inom den privata sektorn. Du måste vara duktig att på egen hand hitta potentiella prospekt och därefter specifika nyckelpersoner, göra bakgrundscheck, förbereda pitch/presentationsmaterial och vara bekväm med att ringa kalla samtal.

Erfarenhet och Kompetens
 • Du är en självgående säljare, med stark social kompetens som du aktivt använder för att bygga relationer och nätverk
 • Du har teknisk erfarenhet och förståelse
 • Du har uthålligheten för långa säljprocesser (2-12 månader)
 • Du tar ansvar för att skapa rätt förväntning hos kunden utifrån TSN:s leveranskapacitet och förmåga
 • Du har förmågan att sätta dig in i lagar och regler som påverkar kundens efterfrågan på lösningar
 • Du är van vid avtalshantering - att ta fram, ändra och förklara innehåll i avtal och villkor
 • God ekonomisk förståelse, framförallt för intäkter, direkta kostnader och gross margin är viktig.
 • Du har sinne för affärsutveckling och är orädd för att själv ta fram nya material, lösningar eller sätt att arbeta som driver försäljningen framåt
Meriterande
 • Erfarenhet från någon del av bygg- eller uthyrningsbranschen
 • Erfarenhet av projektförsäljning
 • Att du tidigare har arbetat med försäljning mot större bolag och inköpsorganisationer och har ett befintligt nätverk inom framförallt industri och/eller byggsektorn
Vi erbjuder
 • Fast månadslön ca 45 tkr
 • Möjlighet till årlig bonus som för närvarande är 2 månadslöner
 • 30 dagars semester
 • Friskvård ersätts till hälften, för kostnader upp till max 8000 kr/år
 • Sjukförsäkring (ersättning vid sjukfrånvaro)
 • Sjukvårdsförsäkring (läkarbehandling vid sjukdom) mot ett mindre förmånsvärde.
 • Pension ITP1/ITP2
 • Tjänstebil
Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Robert Klatzkow, robert@valegro.se, tel. 0735-303798. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.


Sökord: Säljare, account manager, key account manager projektsäljare, teknisk säljare, försäljning, bygg- eller uthyrningsbranschen, byggbranschen, industri, byggsektorn, hyreskontrakt, projektförsäljning, byggindustri
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Temporary Space Nordics (TSN) fem nordiska bolag startades 2018 och är en avknoppning från maskinuthyrningsbolaget Ramirent. Temporary Space var en affärsenhet inom Ramirent, representerad i de fyra nordiska länderna, där den svenska verksamheten vuxit organiskt sedan 80-talet. TSN ägs sedan november 2018 av private equity bolaget Procuritas Capital Investors. Nordiskt är vi för närvarande 27 personer, med huvudkontor i vår nya fina depå i nordvästra Stockholm.

TSN ska vara kundernas självklara val vid inhyrning av högklassmoduler i norden genom värdeorden pålitliga, lösningsorienterade och engagerade. De fyra huvudsakliga produktområdena är skola, förskola, kontor och boenden. Till TSNs åtagande hör projektering, etablering, service under hyresperioden och till sist avetablering och hemtransport.
Läs mer på https://temporaryspace.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler jobb från Temporary Space Nordic AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga