Upplands-Bro kommun · Publicerad Igår 17:18

Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Tekniska avdelningen har som främsta uppgift att bidra till fortsatt utveckling och drift av kommunens infrastrukturfrågor. Upplands-bro kommun växer oerhört snabbt med cirka 1000 personer per år så det är här det händer! Förutom fokus på expansion av Gata/park/trafik, VA, Avfall och GIS-frågor så driver kommunen ett aktivt utvecklingsarbete med inriktning på kvalitet, resultat och nöjda medborgare/brukare. Avdelningen är indelad i 3 enheter med en enhetschef, tjänsten är placerad i den tekniska chefens projektstab.

Arbetsuppgifter: Tillsammans med alla våra medarbetare utvecklar vi verksamheten mot mer teamarbete med helhetsperspektiv. Som projektingenjör inom tekniska avdelningen förväntas du bidra till olika drifts- och investeringsprojekt med upphandlingskunskaper, byggledning, utredning och som stödfunktion till alla enheter. Du kommer även att leda olika effektiviserings- och utvecklingsprojekt. I rollen som projektingenjör kommer du att jobba nära alla medarbetare på Samhällsbygnadskontoret.

Kvalifikationer:
  • Du har en utbildning motsvarande minst tre års högskolestudier på en Teknisk högskola/universitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta med LOU som beställare och/eller entreprenör är meriterande
  • Du har erfarenhet av projektledning men också erfarenhet av att arbeta i fält
  • Du har erfarenhet av CAD och arbete i GIS-miljö
  • Goda svenska kunskaper, såväl skriftligt som muntligt är ett krav
  • Körkort B är ett krav
Vi söker dig:

- Du är driven, initiativrik och strukturerad - Som projektingenjör förväntas du vara både självgående och bra på att samarbeta beroende på projektets natur - Du har ett professionellt agerande och gillar utmaningar

Vi erbjuder en arbetsplats med möjlighet att utveckla och påverka framtiden, högt tempo samt trevliga arbetskamrater där humor är en viktig ingrediens. Arbetsplatsen är belägen centralt i Kungsängen precis vid pendeltågsstationen. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Tjänsten är placerad på Tekniska avdelningen inom Samhällsbyggnadskontoret och är en heltidsanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel: 08- 581 690 00.

Frågor besvaras av Ida Brännström, Teknisk chef.

ida.brannstrom@upplands-bro.se

Välkommen med din ansökan snarast, eller senast 2017-10-12. Urval och intervjuer sker löpande.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga