Abbott · Publicerad 26 sept

Vår kund är ett ledande globalt medicinteknik bolag med högteknologiska produkter inom ögon, som tillverkar och tillhandahåller produkter till både offentliga och privata aktörer. Till deras skandinaviska kontor i Upplands Väsby söker de nu en dansktalande marknadssupport med start omgående. Du kommer initialt att vara anställd som konsult via Placera Personal med goda möjligheter till anställning hos vårt kundföretag efter ca 6 månader.

Tjänsten
Som marknadssupport kommer du att arbeta mot den danska marknaden, vilket innebär att du innehar mycket goda kunskaper i det danska språket. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer att ansvara för alla delar som rör en orderprocess, agera kundsupport, hantera returer och reklamationer, vara delaktig i anbudsprocesser samt avlasta säljarna med administrativa delar. Det är viktigt att du har kunden i fokus genom hela arbetet och arbetar långsiktigt med kundrelationerna.

Arbetsuppgifter
I rollen som dansktalande marknadssupport har du bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Hantera inkommande beställningar via telefon och mail
 • Registrera ordrar, hantera returer och reklamationer
 • Besvara frågor från kunder gällande produkter, leverans, fakturor m.m.
 • Vara säljarna administrativt behjälplig, bland annat vid anbudsprocesser
 • Kontakt med interna och externa aktörer, såsom centrallager m.m.
Kvalifikationer
Vi ser följande bakgrund som lämplig:
 • Tidigare erfarenhet av kundsupport, kundtjänst och/eller orderadministration
 • Flytande kunskaper i danska, i både tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Tidigare erfarenhet av hälsa och sjukvård/ medicinteknisk bransch är meriterande
 • Goda kunskaper i Officepaket
 • Erfarenhet från arbete i ordersystem, SAP är meriterande
För att trivas i tjänsten tror vi att du är serviceinriktad, driven, självständig och tycker om att hitta olika vägar för att lösa problem. Du är professionell i dina kundkontakter och jobbar med att skapa långsiktigta kundrelationer. Eftersom du jobbar i ett litet team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är beredd att stötta upp dina kollegor och trivs med att jobba med olika administrativa arbetsuppgifter.

Tycker du att detta låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadssupport, orderadministratör, dansktalande, kundsupport
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga