Azets · Publicerad 16 feb

Bor du i Norrort och vill arbeta med de bästa kollegorna inom lön? Vi söker nya medarbetare till vårt kontor i Upplands Väsby.

Du kommer tillhöra vår grupp som specialiserat sig i Agda systemet. För oss spelar det ingen roll om du har erfarenhet av just detta system, det kommer vi att lära dig. Vi är idag 15 kollegor som alla är lönekonsulter med ett helhetsansvar för våra kunder. Det innebär att du hanterar vissa delar av löneprocessen själv men samarbetar även tätt med dina kollegor i Rumänien som avlastar dig. Du har en nära kontakt med kunderna och deras anställda och strävar efter att utveckla leveransen och kundrelationen. På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering och service!

Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra under våra toppar, njuter av våra kontinuerliga massagetider och drivs av att ge den bästa servicen! Du som medarbetare på Azets har tillgång till vår utbildningsakademi för din kompetensutveckling och du har även möjlighet att kostnadsfritt certifiera dig hos Srf till auktoriserad lönekonsult.

Dina arbetsuppgifter
  • Svara på frågor från dina kunder och deras anställda, både lön och HR relaterade frågor
  • Kundansvar för dina kunder, vilket innebär kontinuerlig dialog och att delta på möten
  • Arbeta konsultativt och rådgivande, både till kund men även till dina kollegor
  • Ansvara och genomföra lönekörningen för dina kunder
  • Hantera tolkning av kollektivavtal, hantera reseräkningar och friskvårdsbidrag
  • Arbeta aktivt för att vidareutveckla vårt sätt att arbeta och vi är nyfikna på din input
  • Aktivt bidra till Azets strategi
Vem är du?
Antingen har du flera års erfarenhet av lönehantering eller så är du i början av din karriär. Vi kommer att utmana dig på din nivå! Oavsett erfarenhet behöver du ansvarskänsla och en stark vilja till att ta egna initiativ. Vi behöver dig som trivs med att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system och som uppskattar att arbeta i team. Du gillar att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och är van vid att ha kunden i fokus. Självklart kan du svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du kommer trivas hos oss om du gillar att samarbeta och inspirera dina kollegor!

Intresserad?
Ansök idag utan att behöva ladda upp ett CV! Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig inom kort om din profil är intressant. Har du frågor eller funderingar? Kontakta Cecilia Jerresand på 070 561 24 83 eller cecilia.jerresand@azets.com
Intervjuer sker löpande.

Lönekonsult, löneadministratör, lönespecialist, löneassistent, lön, lönekoordinator, löneansvarig, lönechef, hr assistent, senior, lönecontroller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga