Brightby · Publicerad 27 sept

Brightby söker en kvalificerad ekonom till Kia Motors Sweden AB. Arbetsuppgifterna spänner över en rad områden och innefattar bl a kundreskontra, löpande bokföring, kreditbedömningar och rapporter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter sex månader övergå i en anställning vid Kia Motors.

Kia Motors Sweden AB ingår i Kia Corporation, vilket är den 4:e största biltillverkaren i världen.

Vid Kia Motors Sweden AB arbetar ca 70 personer med huvudkontor placerat i Infra City i Upplands Väsby. Kia Motors är ett ungt och expansivt bilföretag där det satsas på kvalitet genom hela försäljningskedjan. Därför är goda utvecklingsmöjligheter, en trivsam miljö och bra samarbete kollegor emellan viktigt för oss. Mer information finns på www.kia.com

Dina arbetsuppgifter innefattar bl a följande:

* Kundreskontra

* Avstämningar

* Kreditärenden

* Löpande redovisning

* Delaktig i bokslut

* Årsbokslut

* Inkassohantering

* Löpande rapporter, kassaflöde

* Kontakt med bank

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och med en ekonomisk examen i bagaget. Som person är du strukturerad och noggrann, du arbetar på ett effektivt och metodiskt sätt, du är social och värdesätter att arbeta tillsammans med andra. Du behärskar Excel på en hög nivå. Vidare sätter du dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP ser vi det som meriterande.

Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta oss per mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se eller till konsultchef Lisbeth Ahnström på telefon 072-010 35 09.

Varmt välkommen med din ansökan!

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Inlägget Ekonom till Kia Motors dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga