Brightby · Publicerad Igår 00:00

Brightbys söker en erfaren kredithanterare inom kundreskontra till Siemens. Kontoret är placerat i Upplands Väsby. Uppdraget startar den första november och löper minst tre månader. Arbetstiden är heltid.

Siemens är ett globalt företag som arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik, effektiv produktion samt hälso- och sjukvård genom elektrifiering, automation och digitalisering.

Under verksamhetsåret 2015 omsatte bolaget omkring 76 miljarder euro och hade 348 000 anställda i över 200 länder. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Upplands Väsby.

Det senaste affärsåret (2015) var omsättningen för Siemens i Sverige ca 19 miljarder kronor.

Idag är det sju anställda på central ekonomi, varav två inom kundreskontran. Siemens arbetar tillsammans med koncernens Shared Service Center i Prag/Tjeckien som hanterar de transaktionsbaserade uppgifterna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund.

Dina arbetsuppgifter:

* Kreditbedömning och uppföljning på nya och befintliga kunder

* Inkasso

* Kontroll av Master data

* Behärska SAP

Kvalifikationer och erfarenheter:

För att lyckas i rollen som kredithanterare söker vi dig med erfarenhet av arbete från stora företag med olika divisioner. Du har god vana av att arbeta i SAP. Som person ska du vara positiv, självständig, ha lätt att samarbeta samt ha lätt för att lära dig nya saker. Du bör även ha analytisk förmåga och vi förutsätter att du har kännedom om lagstiftning och regelverk. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan:

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Lisbeth Ahnström på telefon 072-010 35 09 eller lisbeth.ahnstrom@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

http://karriarportal.brightby.se

Inlägget Erfaren kredithanterare till Siemens, Upplands Väsby dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga