Cargoit i Skandinavien AB · Publicerad 12 okt

Vill du vara med och lösa branschens tuffa och spännande krav på effektiva IT- lösningar inom logistik? Vill du tillsammans med branschens ledande aktörer hjälpa kunder att ta total kontroll över sina logistikflöden?
Vill du göra detta tillsammans med roligt gäng där dina prestationer ger utdelning? Då kan produktchef på CargoIT vara rätt för dig!

CargoIT erbjuder ett nytt moln- och webbaserat IT- system för logistikmarknadens ledande aktörer. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global. CargoIT ligger i framkant och möter branschens allt högre och mer komplexa krav vilket gör att efterfrågan på produkterna är hög.

Produktchef på CargoIT

CargoIT vill fortsätta överträffa branschens och kundens krav och vill därmed förstärka organisation med en produktchef som vill jobba med projektledning och ansvara produkter inom CargoITs IT- och logistiksystem- CIS- Cargo
Information Systems.

I arbetet som produktchef skall du medverka i att ta fram kundanpassade lösningar som ger kunden möjlighet att ha total kontroll och en effektiv administrativ hantering av sitt logistikflöde.
Du skall bredda och fördjupa kundrelationerna och kunna informera om CargoIT:s produktportfölj. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du hjälper kunden till rätt lösning som kan klara morgondagens krav på effektiv logistik. Du har ett övergripande produktansvar för marknad och teknikstöd med förmåga att leda större utvecklingsprojekt.

Du skall ha lätt för att kunna kommunicera med våra kunder, kollegor, leverantörer och myndigheter eftersom du kommer att ha en mycket central roll. Du måste kunna arbeta självständigt och vara initiativrik och prestigelös. Vi tror att Du läst logistik, systemering/programmering på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Det är en merit om du har erfarenhet från transport- och logistikverksamhet samt tullhantering och IT-system.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. Tjänsten är heltid och vi tillämpar individuell lönesättning. Utöver det tillämpar vi bonusprogram. Om du känner att denna beskrivning ovan passar in på dig tveka inte, ansök!

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och om du känner att denna beskrivning passar in på dig tveka inte, ansök!

Välkommen med din ansökan:
Björn Wiklund, HR CargoIT
070 727 85 85
bjorn.wiklund@cargoit.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga