Konfidentiell · Publicerad 12 okt 2020

Valueone söker en Demand Planning Specialist till vår kund i norra Stockholm för ett 12 månaders konsultuppdrag. Tillsättningen är brådskande. Kundens klara ambition är att erbjuda rätt person en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen
I rollen ska du arbeta med inköp av bilar, planering av lager och prognostisering av produktionsvolymer för den svenska marknaden. Du svarar för långsiktig planering av företagets inköpsvolymer och reviderar kontinuerligt försäljningsprognoser för hela modellutbudet. Du ansvar också för analyser av utfall, försäljning, prisstruktur och konkurrentsituation och deltar i löpande aktiviteter såsom kampanjer, produktförändringar, nylanseringar och marknadsaktiviteter. Du håller också i regelbundna månadsmöten kring planering och kampanjer.

Arbetet sker i tätt samarbete med kollegor inom företagets försäljningsorganisation, logistik och produktavdelning. Du ingår i en grupp på sju medarbetare.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi eller Supply Chain Management. Har du tidigare erfarenhet av Sales/Demand Planning ser vi det som mycket meriterande. Uppdraget kräver även mycket goda kunskaper i Excel samt helst också i SAP. Flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett måste.

Som person har du en väl utvecklad analytisk förmåga och är van vid självständigt arbete. Du är proaktiv och har ett strukturerat arbetssätt med en god kommunikativ förmåga. Företaget präglas av framåtanda, snabbhet och nyfikenhet. Som person bör du därför ha goda sociala färdigheter samt ha den där extra energin och instinkten som krävs för att få jobbet gjort.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga