Rusta · Publicerad 11 feb

Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och fortsätter att förstärka organisationen med ny kompetens. I rollen som Inbound Planner kommer du att hantera både FMCG-produkter samt produkter från våra leverantörer i Asien. Vi är ett företag med högt tempo och ett starkt engagemang, därför söker vi dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö.

Din roll
Som Inbound Planner blir du en del av vårt Inköps- och
Affärsutvecklingsteam och ingår i vårt Inbound team som arbetar med varuflödet mellan leverantör och centrallager. Du kommer bland annat att vara första instans för orderkommunikation och leveransbevakning gentemot våra leverantörer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde består av att optimera tillgängligheten av produkter på vårt centrallager vilket innefattar att:

  • Beräkna optimal orderkvantitet
  • Analysera och förbättra lagersituation och balansera inleveranser gentemot försäljningsprognos
  • Underhålla och förbättra masterdata och säkra parametrar för inköpsorder
  • Delta i projekt för utveckling och förbättring av företagets varuflöde

Du välkomnas till vårt huvudkontor i Infra City utanför Upplands Väsby och du rapporterar till Inbound Manager.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning och har erfarenhet av varuflödesplanering eller orderhantering. Har du dessutom arbetat med FMCG-produkter är det meriterande. Vidare är du en van dator- och systemanvändare och har goda kunskaper i MS Excel. För tjänsten som Inbound Planner ser vi att du är en god kommunikatör, med mycket god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska.

Som person är du affärsinriktad, uthållig och flexibel. Vidare har du en stark analytisk förmåga samt ett drivande arbetssätt med god integritet. Du är relationsbyggande, samarbetsvillig och har en positiv framåtanda, samtidigt som du är van vid att arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 24 februari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer, tel. 0739-230 786.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp , Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga