Rusta · Publicerad 7 nov

Har du kunskap och stort intresse för system som WMS inom logistik? Ta då chansen att bli systemansvarig för Rustas lagersystem!

Rusta söker nu en driven Systemansvarig/IT specialist inom logistik till deras moderna huvudkontor i Upplands Väsby, utanför Stockholm. Här kommer du ansvara för IT-delen för deras lager, där du kommer jobba med lagersystemet Epix som de använder som sitt Warehouse Management System (WMS), samt Voice-PIC. Du kommer jobba i en stabil miljö med moderna system, där du kommer ansvara för förvaltning och nyutveckling.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rusta är inne i en fantastisk expansionsfas och etablerar nya varuhus i Sverige, Norge och på deras nya marknad Tyskland. Som Systemansvarig/IT-specialist hos Rusta kommer du bli en del av ett dynamiskt företag som fortfarande präglas starkt av sitt entreprenörskap.

Då Rusta sätter stor tilltro till sin personal, kommer du få hög grad av frihet att själv kunna forma din roll, där dina idéer värderas högt och ofta kan implementeras in i verksamheten. Du kommer få ett stort ansvarsområde och bli en del av en mindre IT-avdelningen som besitter en hög kompetens, där stämningen alltid är prestigelös och positiv.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som IT specialist Logistik kommer du att vara tekniskt ansvarig för Rustas IT inom logistikfunktionen. Ansvaret omfattas av WMS-systemet Epix, Voice-PIC samt koordinering av IT-delen för lager. I arbetet ingår även att ansvara för att skapa förvaltningsplanen för samtliga lagersystem samt driva den långsiktiga planeringen av den tekniska miljön i lagret. Arbetsuppgifterna innebär också att prioritera och sammanställa de samlade utvecklings- och förändringskraven samt att analysera konsekvenserna av de föreslagna förändringarna i systemlösningen som helhet. Du kommer även ansvara för kommunikationen med de externa IT-leverantörerna gällande förändringar i lösningen (prissättning, planering av resurser e t c).

Rollen innebär också
  • Samordning av förändringsönskemål och förslag avseende system och process
  • Kvalitetssäkring av krav- och lösningsspecifikationer
  • Leda förvaltningsmöten
  • Representera Rusta i systemrelaterade externa forum
  • Samordna kraven och planera förändringar tillsammans med externa leverantörerna
  • Hantering av tekniska behörigheter till systemet
  • Medlem i ledningsgruppen för Logistik.
VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en bred och djup förståelse för systemlösning inom lagersystem som WMS (gärna Epix el. motsvarande). Du har en bakgrund inom logistik och gärna tidigare erfarenhet av att jobba mot ett större höglager.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är strukturerad, noggrann och besitter en hög analytisk förmåga. Du har ett stort intresse för problemlösning och kan hantera perioder där stressbelastningen är hög.

Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning och krav på att du kan uttrycka dig flytande i både svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga