Sharper · Publicerad 12 dec

Om företaget:

Till vår kund som är ett bolag beläget i norrort söker vi nu en NPI-Ingenjör för ett konsultuppdrag under 12 månader.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som NPI-Ingenjör kommer du att ansvara för framtagande och etablering av produktionsprocesser. Stort fokus kommer vara att identifiera risker och lägga upp en plan för flöden av produktionen. Detta innebär bland annat processkvalificering och validering, konstruktionsgranskning, kontrollberedning etc. Du kommer att vara länken mellan produktion och innovation.

Din profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning som civilingenjör eller liknande. Du har många års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av behovsstyrd produktion och effektiva materialflöden.

Krav för tjänsten är erfarenhet av verktygen DFA/DFM.

Vidare behöver du behärska svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person har du god analytisk förmåga och har lätt för att hantera flera uppgifter samtidigt. Du är driven och har förmåga att ta egna initiativ.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Ida-Maria Rundén på telefonnummer +46 (0) 73 031 95 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga