Sharper · Publicerad 28 aug

Om företaget:

Vi söker nu en projektinköpare för vår kunds räkning till deras kontor i Upplands Väsby. Företaget är återförsäljare av reservdelar till bland annat motorcyklar, bilar och mountainbikes inom premiumsegmentet. Tjänsten beräknas starta under hösten och startar med ett konsultuppdrag i 6 månader med ambition att bli överrekryterad till företaget. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som projektinköpare kommer du arbeta i ett team med operativa inköp mot befintliga och nya projekt samt ansvara för administrationen kring detta. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Besluta om vilka leverantörer som företaget ska samarbeta med samt ta fram tydliga underlag för val av leverantör.
  • Driva och ansvara för materialförsörjningen av nya samt omförhandlade komponenter i projekten.
  • Förhandla med leverantören för att uppnå bäst totalkostnad.
  • Identifiera bästa sätt att transportera och implementera materialet.
  • Styra hur detaljer ska förpackas (information från produktionsteknik/beredning.)
Din profil:

Vi söker dig som har en teknisk examen inom exempelvis industriell ekonomi eller projektinköp som har tidigare erfarenhet av inköp. Alternativt att du arbetat som projektinköpare något år. Vi ser att du som söker tjänsten är en driven person med intresse för teknik samt vill utvecklas i sin yrkesroll. Utöver det lägger vi stor vikt vid personlighet och din sociala kompetens då det innebär mycket kontakt med leverantörer och kollegor som ställer krav på din kommunikativa förmåga.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Marcus Jönsson på telefonnummer +46 (0) 70 780 29 40. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga