Verisure · Publicerad 29 dec

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad och kan hjälpa familjer att skapa en tryggare vardag?
Hos oss får du utvecklas och arbeta med ett välkänt och framgångsrikt varumärke. Verisure är Europas största säkerhetsföretag och har Sveriges mest rekommenderade hemlarm.

Vi söker dig som:
  • Är social, ansvarsfull och självgående
  • Sätter kunden i centrum
  • Brinner för att hjälpa och rådge andra
  • Gillar att arbeta mot uppsatta mål
Ditt uppdrag
Ditt uppdrag är att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet, larm och lösningar för ett smartare hem, samt att sälja tjänster till dem. Du ansvarar för hela säljprocessen: Från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. En andel av besöken är bokade sedan tidigare och tilldelas dig, några sker efter tips från befintliga kunder och en andel är uppsökande verksamhet.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Utbildning genom Verisure Sales Academy
  • Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete
  • Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling
  • Långsiktighet och goda karriärmöjligheter
  • Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige
Utbildning och erfarenhet
För oss är det viktigast vem du är som person och att du är motiverad att hjälpa våra kunder genom att skapa förutsättningar för en trygg vardag. Vi utbildar dig och kräver därför inte att du har teknisk kompetens eller erfarenhet av försäljning och rådgivning sedan tidigare. Körkort är däremot ett krav. Det är även positivt om du har erfarenhet från någon annan bransch. Vi har exempelvis medarbetare som tidigare jobbat inom vården, på hotell och i restaurangbranschen.

Ort
Vi söker säljare till ett flertal platser. När du skickar in din ansökan anger du vilken eller vilka orter du är intresserad av.

Arbetstider
Arbetstiderna varierar mellan orter. Oavsett var du jobbar kommer du att ha flexibla arbetstider och en möjlighet att lägga upp och planera din dag och dina besök själv. Det är viktigt för oss att både du och våra kunder får livspusslet att gå ihop.

Lön
Fast lön + provision

Kontaktperson
Kontakta rekryteringsansvarig Emir Acar på telefonnummer 0708-542297 eller Emir.acar@verisure.

Ansökan och urval
Du skickar in din ansökan genom formuläret på den här sidan. Under rekryteringsprocessen görs utdrag ur polisens belastningsregister och som hjälp vid urval till tjänsterna använder vi personlighetstest.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Visa var