24Money · Publicerad Igår 11:17

24Money är en ledande aktör inom finansiella-, valuta-, kassa- och betaltjänster med ett centralt beläget kontor för valutatjänster i Uppsala. Vår affärsidé är att erbjuda valutatjänster, betal- och girotjänster samt utlåning till konkurrenskraftiga och förmånliga villkor till såväl privatpersoner som företag. Vi som jobbar hos 24Money brinner för teknik, data och för att skapa innovativa och moderna finansiella tjänster, men tar även ett ansvar för kontanthanteringen i samhället. Vill du veta mer om företaget? Besök gärna vår hemsida på www.24Money.se

Vår Affärs- och kontorschef går nu vidare inom företaget, därav söker vi en driven ersättare till vår butik på Drottninggatan 5 i Uppsala

Tjänsten
I tjänsten som Affärs- och kontorschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga verksamheten där du leder och utvecklar butiken. Ansvarsområdet är brett och innefattar bl.a. resultat-, budget- och personalansvar för 2-3 medarbetare. I ansvarsområdet ingår också att tillsammans med företagets ledning planera för verksamheten i butiken, utbildning av personal samt vid behov rekrytering av ny personal.

Vår butik vänder sig mot och tar hand om såväl privatpersoner som företag som är i behov av finansiella tjänster. Det innebär försäljning av allt från krediter, spar- och betaltjänster till valutaärenden. Arbetet sker i huvudsak utifrån butiken, men aktiviteter som planering och deltagande av mässor och andra marknadsföringsåtgärder är även en del av arbetet. Du deltar aktivt i butiksförsäljningen och har då en vägledande roll för dina medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som har läst ekonomi, gärna vid universitet eller högskola, och med erfarenhet från försäljning och rådgivning av bank- och finansiella tjänster.
Du har en empirisk förmåga och ett stort intresse för utvecklingen inom den finansiella sektorn.

Du är affärsmässig, korrekt och noggrann samt starkt resultatinriktad. Du arbetar målmedvetet för att nå uppsatta mål. Som person är du utåtriktad, ödmjuk och en relationsbyggare som både kan skapa kontakter och underhålla dessa. Du är en naturlig ledare som jobbar för butikens och ditt teams framgång.

Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska är ett krav, behärskar du ytterligare språk är naturligtvis något vi ser positivt på. Vi arbetar i en rökfri miljö och rökning under arbetstid är inte tillåtet. Därför ser vi helst att du är rökfri.

Vi bygger för framtiden, varför vi behöver starka och målinriktade människor med ambitionen att växa i sin roll och inom företaget. Är du rätt person med de egenskaper vi efterfrågar finns goda möjligheter till att göra karriär inom företaget. Kan du se dig själv i en ledande roll med ansvar för egen butik och personal? Då är du välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet. Du blir en viktig kugge i ett härligt gäng av engagerade medarbetare med stark företagskultur i ett marknadsledande och snabbväxande företag i branschen.

Av säkerhetsskäl kommer vi att ta en kreditupplysning samt be dig om ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske. Du ska inte bifoga detta vid din ansökan. Tjänsten är tillsvidareanställning med provanställning och utgör heltid och eller deltid enligt schema, arbete på kvällstid och helg är en del av arbetet.

Intervjuer och anställning kommer att ske fortlöpande varför det är viktigt att komma in med ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan som du skickar via e-post till: info@24money.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget


+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från 24Money tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga