24Money · Publicerad 18 jan

Vi söker en junior compliance officer med intresse för finansiell verksamhet till ett av Sveriges mest spännande framtidsföretag inom Fintech

Om jobbet som compliance officer
Som compliance officer kommer du att arbeta ihop med vår Compliance Manager och rapportera direkt till VD och styrelse. Funktionen utgör en oberoende stabsfunktion som fungerar som ett stöd till och ett kontrollorgan för verksamheten vad avser regelefterlevnad liksom utvecklingen av det interna regelverket.

Hos oss blir du en viktig lagspelare och får möjligheten att utvecklas i en högkvalitativ och modern organisation. Som compliance officer arbetar du nära organisationen och ledningen, men kommer även att ha kundkontakt. Du kommer att jobba med regulatoriska frågor och tillståndsprocesser kopplat till verksamheten. En viktig del i rollen är att löpande vara delaktig i utvecklingen och kvalitetssäkringen av 24Moneys tjänster och produkter, rutiner och styrdokument.

Funktionen är också viktig för bolagets affärsförhållanden, både gentemot kunder och partners, och i rollen ingår att aktivt delta i 24Moneys team för Strategic Partnership Relations (SPR). I rollen kommer du att ha kontakt med anslutna betaltjänstombud, kunder, myndigheter, branschorganisationer, clearing institut, banker och strategiska allians- och samarbetspartners. Du kommer också att delta på event och konferenser som är relevanta för verksamheten.
24Money har viktiga partners och leverantörer utomlands varför resor är ett naturligt inslag i tjänsten.

För dig är det en självklarhet att hålla dig välinformerad om utvecklingen inom bank, finans och Fintech i allmänhet och trender som rör regulatoriska frågor samt branschen i synnerhet. Du följer noggrant och aktivt de förhållanden som påverkar verksamheten och föreslår lämpliga åtgärder när situationen så kräver.

Du stöttar verksamheten och informerar medarbetare om juridiska och regulatoriska aspekter. Du övervakar och kontrollerar att effektivitet, kvalitet och god kundkännedom upprätthålls i 24Moneys verksamhet. Då du blir en nyckelperson i organisationen förstår du vikten av att leva upp till våra värderingar i förhållande till medarbetare, kunder och omvärlden.

Inom 24Money kommer du att få ett betydande ansvar och stå inför många spännande utmaningar:
Rollen omfattar bl.a. följande:
 • övervaka och analysera lagstiftning och regelverk, externt och internt
 • löpande kontrollera och bevaka den interna regelefterlevnaden internt och hos anslutna betaltjänstombud
 • bistå med upprättande och utveckling av styrdokumentation, processflöden och rutinbeskrivningar
 • bistå med utbildning i relevant lagsstiftning och regelverk mot personal, partners och anslutna betaltjänstombud
 • agera som rådgivare vid utveckling av nya tjänster och vara delaktigt i företagets interna NPAP
 • bistå i utredningar internt och externt
 • upprätta och kontrollera underlag för myndighetsrapportering
 • bistå och hantera kontakter med tillsynsmyndigheter, Finanspolisen och andra myndigheter
 • bistå i utvecklingsarbetet inom compliance-funktionen
 • bistå och vara delaktig gentemot intern- och extern revision
 • säkerställa och kvalitetssäkra det interna regelverket, styrdokument, processer och rutiner
 • bistå med rapportering till styrelse och kunna agera som föredragande för funktionen och relaterade frågor
Du som person och din kompetens
 • relevant akademisk utbildning som jurist
 • 1-3 års erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå eller bank med inriktning mot finans- och bankrätt
 • goda kunskaper i Office-paketet
 • drivande, analyserande, självständig med integritet
 • lätt för att förstå samband och konsekvenser i en dynamisk och föränderlig organisation
 • trivs att aktivt bidra till att utveckla verksamheten
 • social kompetens, initiativförmåga och ett gott omdöme
 • noggrann, kommunikativ och prestigelös
Har du erfarenhet från tillståndspliktig finansiell verksamhet är det ett plus i kanten. I övrigt är det viktigt att du trivs med utmaningar och är både duktig och villig att lära dig nya saker. Vi uppmuntrar dig att vara delaktig och drivande i förändringsprojekt för att förbättra och effektivisera jurist-funktionen. Eftersom tjänsten innebär kontakter med såväl revisorer, banker, företagsledning, funktionsansvariga, samarbetspartners, konkurrenter, medarbetare och kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera samtidigt som du kan framföra en tydlig kravbild. Som person trivs du i en roll där du får ta stort eget ansvar och arbeta konsultativt och proaktivt.

Har du ovanstående egenskaper och vill arbeta i ett företag som andas innovation och framtid är du den vi söker.

Vad vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort för denna tjänst är på 24Moneys kontor i Uppsala. Sista ansökningsdag är 10 februari, men intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

Är du rätt person för uppgiften erbjuder vi dig ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik atmosfär och en spännande framtid. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande där kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet. Du blir en viktig och central kugge i ett härligt gäng av medarbetare med stark sammanhållning i ett snabbväxande företag på väg att bli en av de marknadsledande i branschen. Som anställd får du också tjänstepension och friskvårdsbidrag.

24Money fortsätter växa starkt och bygger för framtiden, varför vi behöver starka och målinriktade människor med ambitionen att växa i sin roll och inom företaget. Är du rätt person med de egenskaper vi efterfrågar finns goda möjligheter till att göra karriär inom företaget. Vill du vara med och bygga framtidens bank passar du perfekt in hos oss.

Av bransch- och säkerhetsskäl kommer vi att ta en kreditupplysning samt be dig om ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske. Du ska inte bifoga detta vid ansökan. Tjänsten är tillsvidareanställning och utgör heltid.

För mer information om tjänsten kontakta kundtjänst på: 010-150 16 00
Din ansökan skickar du via e-post till info@24money.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal och kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
24Money Payments levererar framtidens tjänster inom betal- och banknära tjänster redan idag, en one-stop-shop för konsumenter och företag. 24Money tillhandhåller ett heltäckande, prisvärt och skalbart koncept där våra kunder på ett naturligt och enkelt sätt kan gå från en till flera tjänster i takt med att deras behov förändras.

Vi som jobbar hos 24Money brinner för teknik, data och för att skapa innovativa och moderna finansiella tjänster. 24Money levererar moderna betaltjänster som täcker behovet för banknära tjänster över disk till moderna betaltjänster för mobila och digitala betalningar, från uttagsautomater till e-handel. Med en välutvecklad teknisk plattform i ryggen och med marknadens bredaste betaltjänstutbud och väletablerat nätverk med nationell täckning växer 24Money kraftigt.

24Money har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker och uppmuntrar medarbetare som sporras av stort eget ansvar med drivkraft att utvecklas och organisationen framåt. 24Money har egna kontor i Uppsala, Solna samt Karlstad med ett nationellt nätverk av anslutna betaltjänstombud.

24Moneys Payments är ett auktoriserat institut för elektroniska pengar E-Money licensed institute och står under tillsyn av Finansinspektionen. Vill du veta mer om företaget? Besök gärna vår hemsida på www.24Money.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga