AH Executives · Publicerad 5 nov 2020

Lönechef - Konsultuppdrag
För kunds räkning söker vi en erfaren Lönechef till en organisation i centrala Uppsala.

Du har gedigen operativ kunskap om löner och är en erfaren chef. Du kommer att ansvara för fem löneadministratörer som arbetar i Flex lönesystem. Tillsammans ansvarar ni för 550 löner i Sverige och 100 utomlands.

I rollen som Lönechef är det inte ett krav att kunna Flex, men det är meriterande. Det viktigaste är att du har god systemvana. Kollektivavtal finns. Organisationen genomför en omfattande förändring av lönehanteringen och du kommer att vara en nyckelperson i detta arbete. Tidigare erfarenhet av förändringsarbete är meriterande.

Som person
Du har ett starkt eget driv, är coachande och en god lyssnare. Du är också trygg i dig själv och står stadigt när det blåser samt i förändringssituationer.

Arbetsplatsen är i Uppsala men under rådande omständigheter arbetar samtliga på distans, det skall dock vara praktiskt möjligt att framöver arbeta på kontoret i Uppsala när situationen i samhället förändras.

Om uppdraget

Arbetsplats: Centrala Uppsala

Omfattning: Heltid

Uppdragets längd : Start snarast minst 6 månader men troligtvis längre

Du kommer att vara anställd av AH Executives i uppdraget och vara en del av vår gemenskap.

Är du intresserad av att veta mer om hur det är att samarbeta med oss på AH Executives så tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Utifrån flera års erfarenhet i ledande positioner har vi skapat en unik och framgångsrik modell. Vår samlade kompetens och processer ligger till grund för utvecklande och lyckade rekryteringar och interimslösningar.

AH Executives modellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet och branscher samt kundanpassade processer. Vi på AH Executives har en tydlig vision om hur rekryteringar, interimslösningar och dess processer fortsatt kan vidareutvecklas i interaktion med våra uppdragsgivare. Modellen och våra processer gör det också möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga