Academic Work · Publicerad 10 nov 2021

För dig med ett genuint instrumentintresse finns nu chansen att få vara en del av utvecklingsarbetet med ett livsavgörande instrument. Q-linea har som ambition att effektivisera vägen till rätt vård för blodförgiftade patienter och i den här tjänsten får du en central roll i möjliggörandet av detta. Ta chansen och sök jobbet som faktiskt bidrar till att rädda liv. Vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu två juniora testingenjörer till Q-lineas avdelning Quality Control. Avdelningen består idag av 4 medarbetare där klimatet beskrivs som hjälpsamt, drivet och öppet. Gruppen är starkt sammanknuten med andra funktioner internt vilket innebär att du får en bred kännedom kring arbetet med instrumentet och du har mycket kontakt med andra avdelningar. Q-linea är ett börsnoterat diagnostikföretag som utvecklar ett instrument för test av antibiotikakänslighet.
I den här rollen deltar du i testarbetet med specificering av krav och test samt verifiering och release av Q-lineas produkter.

Rollen hos Q-linea är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. På sikt finns det goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Q-linea, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör arbetar du med testning av Q-lineas instrument. Det innebär att du följer fastlagda metoder för driftsättning av instrumentet. Du kommer exempelvis att:
 • Utföra tester på instrumentet, tex rörelsetester
 • Lägga på mjukvara på instrumentet
 • Utföra kalibreringar på instrumentet
 • Föra batchdokumentation och journaler
 • Kommunicera med andra avdelningar som är iblandade i processen
Vi söker dig som
 • Har relevant teknisk utbildning
 • Har ett stort intresse för mekanik och automation av instrument
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande, men inget krav, om du:

* Har arbetat enligt ISO13485 tidigare

Som person är du drivande, lösningsfokuserad och flexibel. Du har en god initiativförmåga och kan arbeta prestigelöst med dina kollegor. Viktigt är även en god förmåga att strukturera ditt arbete. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor är det även viktigt med en god kommunikativ förmåga. Du kommer dokumentera dina resultat noga enligt satta dokumentationsprinciper. Det är därav viktigt att du trivs i en roll som ställer höga krav på din noggrannhet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
 • Placering: Fyrislund
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Q-linea har ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga