Academic Work · Publicerad 8 nov 2021

För dig med en driven och initiativtagande inställning finns nu chansen att utvecklas inom fastighetsförvaltning hos ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag med fokus på tillväxtorter. Bolaget vill skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med detta spännande bolag? Vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Klöverns räkning en junior fastighetsförvaltare. Klövern, som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler är nu en del av Corem Property Group. Klöverns affärsenhet i Uppsala står inför den spännande utvecklingen av Uppsala Buisiness Park. I rollen som junior fastighetsförvaltare kommer du stötta en senior kollega i det daglig arbetet kring detta. Teamet består idag av 7 personer och behöver nu stärka upp med ytterligare en kollega.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Klövern. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad direkt till Klövern, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du arbeta tätt tillsammans med en senior fastighetsförvaltare. Du kommer exempelvis att:
  • Driva olika projekt kopplade till hyresavtal, exempelvis inventera fastigheter utifrån ritningar och avtal
  • Tolka avtal och ta action på arbetsuppgifter utifrån dessa
  • Sammanställa olika typer av dokument
Vi söker dig som
  • Är utbildad fastighetsförvaltare eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig
  • Har arbetat i en liknande roll tidigare, det kan vara ett extrajobb vid sidan av studierna
  • Har arbetat med avtal kopplat till kund och har en förståelse för vad det innebär
  • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande, men inget krav, om du:
  • Har erfarenhet av kommersiell förvaltning
  • Innehar B-körkort
Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du bör tycka om att ta egna initiativ och är inte rädd för att testa nytt för att föra arbetet framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel och tar dig an arbetsuppgifter med en positivitet.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Klöverns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Det sammanslagna bolaget Corem - Klövern äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter med visionen att skapa utrymme för våra kunder att utveckla sin affär. Fastighetsbeståndet är geografiskt koncentrerat, med attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtregioner. Med ett väl sammansatt fastighetsbestånd av fastighetstyper som kompletterar varandra har vi ett brett kund- och produkterbjudande. En stark bas i förvaltning kombineras med fastighets- och projektutveckling som anpassar beståndet till ändrade kund- och marknadsbehov.
En viktig del i vår strategi är att förvalta fastigheterna med egen personal, på plats nära kunden i lokala förvaltningskontor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga