Academic Work · Publicerad 8 okt 2021

Drivs du av att arbeta med miljöfrågor? Nu finns chansen att axla rollen som Swecos nya akustiker i Uppsala! Här får du möjligheten att samarbeta med erfarna kollegor för att utforma framtidens hållbara samhällen. Du blir en del av ett etablerat nätverk som arbetar både i mindre, rena akustikuppdrag likväl som i större uppdrag. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Vatten- och miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, infrastruktur samt hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Företaget söker nu efter en junior akustiker inom samhällsbuller och vibrationer till kontoret i Uppsala. I denna roll arbetar du med utredningar av buller i samband med väg och järnväg i uppdrag av Trafikverket. Du utför mätningar i fält och dokumenterar samt utvärderar därefter ditt arbete. I gruppen om 15 kollegor finns ytterligare två akustiker, och din chef är stöttande och coachande i sitt arbetssätt. I rollen som akustiker finns stora utvecklingsmöjligheter, där du i samråd med din chef har stora möjligheter att utvecklas åt det håll du vill.

Du erbjuds:
 • En flexibel arbetsplats där du får styra dina dagar själv
 • Ett nätverk av erfarna kollegor med mycket kompetens
 • Möjligheten att utvecklas hos ett företag som värdesätter sina medarbetare
Några ord från dina framtida kollegor

"Vi tror på att vi utvecklas mest genom att utmana oss själva och inte göra allt på det sättet vi alltid gjort. Genom att få ansvar från dag ett sker utvecklingen snabbt hos individerna i nätverket. Vi tror på samarbetet och att vi tillsammans blir starkare och presterar bättre än om vi gör allt arbete själv på egen hand. Till sist vill vi att alla ska trivas, det är här vi tillbringar mycket tid och då ska vi ha kul på vägen!"

Du kommer bli anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som akustiker kommer du att:
 • Genomföra buller- och vibrationsutredningar inom ramen för detaljplaner, vägplaner och järnvägsplaner
 • Genomföra olika typer av ljudmätningar inomhus och utomhus i enlighet med givna mätstandarder
 • Delta i kurser inom Swecos akustiknätverk
Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller universitetsexamen inom akustik eller miljöinriktning alternativt en utbildning inom samhällsplanering
 • Har ett tekniskt intresse
 • Kan svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande för tjänsten om du:

* Har arbetslivserfarenhet inom akustik

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Initiativtagande
 • Relationsskapande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, mån-fre. Flexibla arbetstider mellan 7-18.
 • Placering: Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med Swecos kunder utvecklar 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga