Academic Work · Publicerad 31 mars 2021

Drivs du av problemlösning och har ett genuint teknikintresse? Vill du vara med på en spännande förändringsresa hos ett av Sveriges största IT-företag där du kommer ha möjlighet att bredda ditt tekniska kunnande samt styra din roll mot dina intressen och ambitioner? Då är Telia det perfekta valet för dig! Välkommen med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Telia är ett av Sveriges största IT-företag som har teknik och kundfokus i hjärtat som en del av sin strategi. Företaget växer så det knakar i Norge och Danmark- och det finns stora möjligheter att bli delaktig i projekt i dessa länder. Nu finns möjligheten att få vara med på deras fortsatta expansiva resa i rollen som leveranstekniker.

Du kommer att tillhöra ett team som gärna delar med sig av sina kunskaper till varandra. I rollen kommer du arbeta med att leverera till Telias kunder i de anpassningar som kunderna har. Tjänsten är placerad på kontoret i centrala Uppsala men i dagsläget finns möjlighet att arbeta hemifrån. Telia kan erbjuda dig möjligheten att göra karriär och utvecklas inom teamet genom att fördjupa dig tekniskt eller ta ytterligare ansvar som teknisk projektledare.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Uppdraget kommer att vara på heltid och under 6 månader. Om samarbetet fungerar bra kan det finnas möjligheter att uppdraget blir förlängt.

Arbetsuppgifter

Som leveranstekniker kommer du huvudsakligen hjälpa Telias företagskunder att omvandla deras önskemål, gällande kundkontakter över telefon och digitala medier, till funktion genom systemnära konfiguration. Du kommer ha viss kundkontakt i din roll. På sikt finns möjlighet för dig att utvecklas genom att fördjupa dig tekniskt eller ta ytterligare ansvar som teknisk projektledare.

Du kommer ha en mentor i början där du kommer få lära dig systemet och sedan börja ta dig an mindre uppdrag för att förstå hur det hela hänger ihop. Sedan kommer du få bredda och fördjupa ditt tekniska kunnande och slutligen kommer du få vara med på den tekniska leveransen och sätta ihop systemet ganska självständigt. På sikt finns även möjlighet att ta ett övergripande ansvar som teknisk projektledare vid våra större leveranser.

Vi söker dig som
  • Har relevant högskoleexamen inom IT
  • Har erfarenhet av systemnära konfiguration eller som utvecklare
  • Har ett genuint teknikintresse
  • Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunder och utföra dokumentation
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av någon av följande tekniker: CSS, JavaScript, Nätverk, VoIP eller Kontaktcenter

Som person har du ett stort teknikintresse och gillar problemlösning. Vidare är du duktig på att arbeta såväl självständigt som i grupp och har som ambition att få växa inom företaget. Värt att nämna är att du inte kommer arbeta med ren programmering eller projektledning i denna roll, men tidigare erfarenhet av kodning behövs för att du ska ha en förståelse för utvecklingsavdelningen.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid måndag-fredag 08.00-17.00
  • Placering: Centrala Uppsala
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Telia Company, tidigare TeliaSonera och Telia, är ett av Sveriges största IT-företag. Läs mer om hur Telia Company presenterar sig som arbetsgivare här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga