Academic Work · Publicerad 30 mars 2021

Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som är prestigelös, gillar att ta initiativ och drivs av utveckling. Just nu har du chansen att bli en del av Q-lineas kostnadssänkande utvecklingsprojekt. Välkommen in med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

Q-linea är i behov av ny kollega till deras avdelning Consumable Development. Vi på Academic Work söker därför efter dig som är utbildad ingenjör och vill bli en del Q-lineas utvecklingsprojekt. Projektet syftar till att vara konstnadssänkande för företagets förbrukningsartiklar. I den här rollen kommer du att vara involverad från utveckling till implementering av processer och utrustning i produktion. Dina uppgifter kommer att variera och inkluderar planering, dokumentation, verifiering samt tester men även praktiskt arbete. Du kommer att agera som expert inom området och stötta projektets olika delprojekt genom att svara på tekniska frågor. Som verifieringsingenjör hos Q-linea blir du starkt sammanknuten med olika interna funktioner vilket innebär att du kommer få en bred kännedom och ha mycket kontakt med andra avdelningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult för Q-lineas räkning. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid. På sikt finns goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Q-linea, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Hålla i mindre projekt
 • Planera verifieringsarbete
 • Dokumentera men även arbeta praktiskt
 • Verifiering och testning
 • Designöverföring från utveckling till produktion
 • Hålla i ändringsförfaranden
Vi söker dig som

Har ett intresse för utveckling och vill driva arbetet framåt. Vidare ser vi att du...
 • Är utbildad ingenjör till exempel utvecklingsingenjör, maskiningenjör eller motsvarande
 • Har 1-3 års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Besitter erfarenhet av processriskhantering, processutveckling och produktion av medicinsk utrustning
 • Har erfarenhet av att utföra statistisk analys och har arbetat med produktionsöverföring samt produktionseffektivisering
 • Har erfarenhet av verifiering i regulatorisk kontext
För att lyckas i rollen tror vi likt Q-linea att du som person är prestigelös, nogrann, självgående och har lätt för att samarbeta.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, 8-17 med viss flextid
 • Placering: Uppsala Science Park
I din ansökan ska det återfinnas ett välskrivet och tydligt CV samt personligt brev, glöm därför inte att bifoga dessa dokument.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. Vår vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer.

Bolaget grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet, tillsammans med bland annat Olink Bioscience AB och Uppsala universitets holdingbolag UUAB. Q-linea består i dag av ett interdisciplinärt och mycket motiverat team som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och Fyrislund.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga