Academic Work · Publicerad 28 apr 2021

GlobalConnect älskar nät och kulturen på företaget speglas av personer som brinner för att bidra till samhällets digitala utveckling. Dina framtida kollegor är på jakt efter dig som är framåtlutad och gillar att driva dina leveranser vidare. De söker nu dig som har förståelse för operatörsbranschen och ett genuint teknikintresse. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

GlobalConnect är en infrastruktur- och tjänsteleverantör som strävar efter att möjliggöra en enklare vardag för deras kunder. För dem handlar hållbar utveckling om att kombinera ansvarstagande för etik, miljö, sociala samt ekonomiska frågor i ett långsiktigt perspektiv. De tror på utveckling och värnar individen, kamratskap och att skapa framgången tillsammans. Här får du möjlighet att arbeta med ett av Sveriges största operatörsnät, med spännande projekt och utmaningar. Du kommer kunna växa i rollen och de premierar egna initiativ.

Som teknisk leveranskoordinator kommer du arbeta i ett team om åtta personer varav sex personer är projektledare och två är tekniska leveranskoordinatorer. Du kommer ansvara för att driva olika leveranser för driftsättning av nya och förändrade datakommunikationslösningar. Du har en varierad roll och följer hela flödet från det att säljaren har tecknat och registrerat en kundorder tills dess att den blir en driftsatt lösning. Teamet strävar och arbetar ständigt för att leveransen sker på rätt tid till rätt kostnad för att skapa nöjda kunder och goda förutsättningar för ett framgångsrikt samarbete.

Här får du stora chanser att utvecklas och ta stort ansvar för en viktig del i Sveriges fiberlogistik!

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GlobalConnect. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Planera och koordinera de tekniska implementationerna och lösningarna
 • Ha kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna medarbetare
Vi söker dig som
 • Har ett genuint teknikintresse och god teknisk kunskap
 • Kommunicerar obehindrat på engelska
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har arbetat i en operatörsverksamhet
 • Tidigare har arbetat som leveranstekniker, leveranskoordinator eller projektadministratör av större projekt
 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning
I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du gillar att driva ditt egna arbete framåt samt ha ett stort ansvar för dina arbetsuppgitfter. Du är framåtlutad och orädd och tar egna initiativ för att ta reda på vad du behöver göra för att leverera den bästa kundupplevelsen. Vidare trivs du att arbeta i ett dedikerat team med högt i tak och en hjälpsam kultur.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, 40h/v
 • Placering: Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GlobalConnects önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga