AkzoNobel · Publicerad 19 nov 2020

Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.

Vem är du?
Du har en stor passion för färg och känner stolthet i det arbete du gör. Du tycker det är viktigt att ha kunden i fokus och du trivs med att ge råd kring kulör och känsla. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som överträffar kundens förväntningar. För att du ska trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Som person sprider du glädje och härlig energi bland dina medarbetare, men också till kunderna. Du är dessutom lyhörd och serviceminded. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom service och försäljning samt ett intresse för tapeter, kulörer och design. Har du erfarenhet från färgbranschen är det meriterande men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver det har du goda kunskaper i det svenska språket.

Vad kommer du att arbeta med?
Vi erbjuder dig ett varierat arbete där vi tillsammans i vårt team på sex personer samarbetar för att dela med oss av vår kunskap och passion för färg till våra kunder. I vårt sortiment har vi dessutom tapeter, arbetsverktyg, spackel, golv med mera. Du kommer att få utvecklas och bli ett proffs på att hjälpa både privatpersoner och målare med bland annat färgsättning och stilhjälp. Som butikssäljare hos oss sätter du alltid kunden i fokus. I ditt dagliga arbete kommer du huvudsakligen att arbeta med:
  • Kundservice och försäljning av färg, tapeter, golv och verktyg.
  • Butiksarbete med inslag av beställningar, varuplock, hantering av in- och utleverans av varor och skyltning i butiken.
  • Du arbetar med rådgivning och färgval för både inomhusprojektet och utomhusprojektet.
Tjänsten är en visstidsanställning på 75% fram till 2021-06-01 med möjlighet till förlängning över sommaren. Tjänsten omfattar både kvällar och helger. Du rapporterar till butikschefen i Uppsala.

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Vi på AkzoNobel erbjuder en varm och inkluderande atmosfär där vi arbetar som ett för att nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta butikschef Joakim Wigsten,
  • 46 73-061 0039
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner,
  • 46 76-112 8564
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov 2020
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga