Azets · Publicerad Igår 00:00

Skulle du utmanas av ett nära samspel med kund där du får vara med och utveckla samarbetet? I den här rollen som redovisningskonsult har du leveransansvaret för dina kunder vilket innebär att du har ambitionen att ständigt ligga i framkant och vägleda kunden. Kunderna är bostadsrättsföreningar och du kommer ha ett högt samspel med kunden.

Vi är idag 20 kollegor och letar nu efter två nya kollegor till vårt team!

Hos oss finner du ett spännande arbete i en miljö där du ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi i teamet arbetar alla med ekonomi och här finns goda möjligheter att utbyta kunskap och för dig att göra framsteg i din karriär! Hos oss är Accounting kärnverksamheten och din kunskap och erfarenhet är det som skapar värde.

Du blir en del av ett team med hög kompetens och engagemang där vi drivs av att vilja göra något bra tillsammans. Vi har också en egen utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling. Som redovisningskonsult hos oss har du även möjlighet att certifiera dig hos Srf till auktoriserad redovisningskonsult.

Dina arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Rapportering
  • Moms
  • Budget
  • Bokslut
  • Inkomstdeklarationer
Vem är du?
Vi ser att du har en utbildning inom relevant område och ca två års arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du även har erfarenhet av fastighetsbranschen och årsbokslut. Det är viktigt för oss att du har en god kommunikationsförmåga då du förväntas vägleda kunden och vara drivande i ditt rapporteringsarbete och avstämningsrutiner.

Intresserad?
Inte redo att söka ännu, du kanske har ett par frågor först? Kontakta Marie-Louise Lindberg på +46 10 14 11 901.
Urval sker löpande.

Sökord: redovisningskonsult, redovisningsekonom, redovisning, konsult, Uppsala, ekonom.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Azets Insight AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga