Centric Professionals AB · Publicerad 29 mars 2021

Vi söker nu en databastekniker. Vår kund siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av deras nya gemensamma resa.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Placeringsort: Örebro

Arbetsuppgifter
Din roll som databastekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser i vårt uppdrag som IT-leverantör på den nordiska IT-driftsmarknaden.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.

Din profil
Du har en teknisk kompetens och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen med inriktning Microsoft SQL. Om du till och med har arbetat i projekt med ett ledande ansvar ser vi det som meriterande.

Vi utgår från att du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor och tycker att det är kul att både arbeta i team och självständigt.

Vidare känner du igen dig i nedan beskrivning:
  • Brinnande intresse för teknik och är villig att lära nytt
  • Utbildning inom IT, YH-utb eller motsvarande eftergymnasial utbildning
Du behärskar följande tekniker:
  • Windows Server med tillhörande tjänster
  • Microsoft MS SQL
  • Övervakning
  • Du talar svenska och engelska
Vi kan erbjuda dig
Vår kund utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Arlinda Shefketi på tfn: 0734-159372 eller arlinda.shefketi@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
25 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga