Donald Davies & Partners · Publicerad 31 jan

En dynamisk roll inom ett väletablerat konsultbolag med en organisatorisk tillväxtresa

Uppdrag och ansvarsområden

Donald Davies & Partners, ett väletablerat konsultbolag sedan år 2000, utvecklar verksamheten genom att starta kompletterande verksamheter genom dotterbolagen DD Spring och DD Rekrytering och söker en ny Vd som leder koncernen i denna strategiresa. VD:n för koncernen har det övergripande ansvaret för både moderbolaget och dotterbolagen.

Till sitt stöd har VD:n en stab med anställda inom ekonomi och sälj samt operativt ansvariga för verksamheterna i DD Spring och DD Rekrytering. Utöver att leda staben, ingår det i VD:s ledarskapsuppdrag att arbeta nära våra partners och underkonsulter. Detta är en central del i koncernens affärsmodell.

VD:s primära fokusområden är att leda och utveckla verksamheten, säljutveckling, utveckling av DD Spring, utveckling av DD rekrytering, ekonomisk styrning och uppföljning, personalledning och kommunikation & marknad.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du ska ha flerårig erfarenhet av ledarskap och personalansvar, som VD eller ytterst ansvarig, erfarenhet av modern säljstrategi och kvalificerad tjänsteförsäljning och kunskap inom modern ekonomistyrning och analys.

Det är önskvärt om du har erfarenhet av bolagsutveckling, erfarenhet av strategisk och organisatorisk tillväxtresa och erfarenhet att leda konsultverksamhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att vara VD i en partnerägd/privatägd organisation och har förståelse för förutsättningarna i mindre, privatägda företag och för gig-ekonomin.

För att lyckas i rollen är du trygg i ditt ledarskap med en förmåga att både lyfta blicken och arbeta operativt samt vara duktig på kommunikation. Du behöver även ha god förmåga för planering och struktur, bygga teamkänsla och delegera. Som person är du jordnära och prestigelös, coachande och uppföljande, engagerad, ambitiös och driftig.

OM DONALD DAVIES & PARTNERS

I snart 20 år har projektledarkonsulter från Donald Davies & Partners genomfört omfattande förändringsprojekt i många olika branscher, företag och organisationer.
Donald Davies & Partners är moderbolaget inom koncernen och tillsammans med de nya dotterbolagen DD Spring och DD Rekrytering erbjuds tjänster för bemanning av hela projektteam och rekrytering av projektledare.

DDP:s konsulter har stor kunskap och erfarenhet inom förändrings- och projektledning och verkar främst inom industri, bank/finans, transport och offentlig verksamhet. Konsulternas handlingskraft och engagemang innebär att ingenting lämnas åt slumpen och att vi skapar rätt projektklimat och framgång med ett tydligt och kommunikativt ledarskap.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga