Evondos AB · Publicerad 14 juli 2020

Snabbväxande företag inom medtech

Vill du ha chansen att jobba med en revolutionerande produkt i ett företag med stark internationell tillväxt?

Evondos söker nu en driven Regional Sales Manager som vill vara med och bygga företaget på den svenska marknaden. Positionen innebär en operativ säljroll i Stockholm/Mälardalen med frihet under ansvar, samtidigt som du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor. Resor till potentiella kunder i övriga Sverige kommer även att förekomma. En av dina uppgifter blir att agera ambassadör för en banbrytande tjänst som du ska sälja in på marknaden.

I tjänsten som Regional Sales Manager ingå bland annat att:
  • Söka upp och bearbeta kunder inom främst kommuner och regioner
  • Uppnå uppsatta försäljningsmål via proaktiv och strategiskt försäljningsarbete
  • Arbeta nära Evondos projektledare för att säkerställa en god kundupplevelse och merförsäljning över tid
  • Skapa god och långsiktiga relationer med beslutsfattare inom utvalda kundsegment
Vi söker dig som har som har ett starkt driv med mycket energi och ett bra track record inom försäljning av tjänster och lösningar. Du trivs bäst ute på fältet och är förtroendegivande och relationsskapande som person. Du brinner för att tänka fritt och stort och inspirera kunder att tänka i nya banor. Vi ser att du har god erfarenhet av att sälja mot offentlig sektor och gärna har arbetat med konsultativ tjänsteförsäljning inom digitalisering. Du är duktig på att driva på förändringsarbetet ute hos Evondos kunder.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett snabbväxande företag med banbrytande lösningar inom medtech.

Du blir en viktig del av ett tillväxtbolag med hög aktivitets- och ambitionsnivå i ett drivet team där ni tillsammans skapar framgång. Vi söker dig som triggas av, och vill vara med på en förändringsresa där kartan inom hemsjukvård håller på att ritas om med Evondos innovativa tjänster. Tillsammans i teamet bygger ni något värdefullt och hållbart för framtidens hälsa och sjukvård.

Du bör ha god kommunikativ förmåga för att kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Du arbetar med utgångspunkt från kontoret i Uppsala, men du kan även bo på annan ort och utgår då från hemmakontor, med fördel i Mälardalen med max 2 timmars restid till vårt Uppsala kontor.Eftersom du tillbringar större delen ute hos kund kräver tjänsten att du har körkort.

Se mer av Evondos tjänser via videolänken nedan:

https://www.evondos.se/media/videos/videos-se/evondos-huvudfilm-final-master-textad.mov

Om du vill vara del av Evondos vinnande team är du välkommen med din ansökan!

Skicka in cv och personligt brev, båda på engelska via www.mercuriurval.se (ref.nr SE- 14140) så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är fredagen den 7 augusti. Frågor angående rekryteringen besvaras av Mercuri Urvals konsult Magnus Wigernäs, 070-928 26 66, alt magnus.wigernas@mercuriurval.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Evondos är ett nordiskt tjänsteföretag i snabb utveckling inom området välfärdsteknik för hälso- och sjukvård. Vår passion är att skapa högvärdiga innovationer i kombination med hög serviceanda. Nöjda kunder är drivkraften i vårt arbete. Evondos AB (www.evondos.se) är ett helägt dotterbolag till finska moderbolaget Evondos OY (evondos.com).

Koncernen köptes nyligen i sin helhet av svenska private equity bolaget Verdane Capital.

Evondos är marknadsledande i Norden inom välfärdsteknik. Med sin tjänst för säker läkemedelshantering

i hemsjukvården har de 90% av den snabbt växande marknaden. Läs mer om bolaget och dess tjänster här, www.evondos.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga