Habia Teknofluor · Publicerad 13 sept 2019

Är du redo för en ny utmaning och drivs av att jobba brett inom HR?
Då har vi jobbet för dig!
Habia Teknofluor AB behöver nu förstärka sin verksamhet med en duktig HR BP.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer vara en stödfunktion till chefer och anställda i alla typer av HR-relaterade frågor som performance managment, rekrytering, hantering av personalens synpunkter och önskningar samt talent management. Du kommer även skapa och uppdatera Habias personalprocesser och policys, fackliga förhandlingar samt att säkerställa att företaget är förenligt med alla arbetsrättsliga lagar och regler.

För Habia är det viktigt att fokus ligger på att främja en positiv och medarbetarorienterad företagskultur där fokus ligger på kvalitet, ständiga förbättringar och medarbetarengagemang.

Vem är du?

Du har vana av att jobba brett och självständigt inom alla delar av HR-området.
Tillsammans med HR-manager i England kommer du ansvara för alla personalfrågor och strategier som Habia Teknoflours fabrik ställs inför.
Vi ser at du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av brett HR-arbete och det är ett plus om du tidigare har arbetat med lön alternativt har arbetat nära lön och har förståelse hur man hanterar lönefrågor.

Habia är ett internationellt bolag och därför krävs det god kommunikationsförmåga, att du är bekväm i tal och skrift på engelska samt är flytande i svenska.

Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer såväl som helhet. Du är driven, har inga problem att arbeta med stort som smått och uppskattas av dina arbetskamrater för din goda samarbetsförmåga och höga kvalitet.

Om verksamheten

Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech och merparten av produkterna levereras utanför Sverige. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smith´s Group i divisionen Flex-Tek. Vi är ca 70 anställda. Läs gärna mer om oss på www.flextekgroup.com och www.smiths.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga