Habia Teknofluor · Publicerad 27 sept 2019

Vill du bli Habia Teknofluors nya tekniska innesäljare och ge bästa service gentemot våra kunder? Nu har du chansen att få ett riktigt spännande arbete där kundnöjdheten och långsiktigt arbete och nära relationer ligger i fokus.

Om tjänsten

I rollen som innesäljare hos Habia Teknofluor kommer du att arbeta i en grupp på 3 personer. Du kommer arbeta med försäljningen av Habia Teknofluors produkter där försäljningen kommer ske mestadels per telefon och mejl. Du kommer ta emot inkommande beställningar samt bearbeta främst befintliga men också nya kunder för att skapa fler affärsmöjligheter.
I rollen som innesäljare axlar du ett stort ansvar och äger hela säljprocessen från kontakt till avslut.

Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående, så snart vi hittat rätt person.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

 • Aktivt bearbeta och sälja till våra kunder över telefon

 • Kunduppföljning

 • Ordermottagning och registrering i affärssystem

 • Ansvara för offertgivning och affärsavslut

 • Registrera order

 • Handlägga reklamationer


 • Vem är du?

  Vi ser gärna att du som söker har ett tekniskt intresse, är flytande i svenska och bekväm i engelska i både tal och skrift då Habia är ett globalt bolag.Du har tidigare erfarenhet av arbetat med försäljning och är van att hantera och stötta kunder över telefon och mejl. Erfarenhet från tillverkande industri ses som en stor fördel.

  För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du är noggrann, nyfiken, ansvarsfull och strukturerad. Som person är du serviceinriktad och trivs med att dagligen ta kontakt med kunder på eget initiativ. Du är självgående, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och ditt engagemang för kunden och affären gör att du ser möjligheter i varje utmaning.

  Om verksamheten

  Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech och merparten av produkterna levereras utanför Sverige. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smith´s Group i divisionen Flex-Tek. Vi är ca 70 anställda. Läs gärna mer om oss på www.flextekgroup.com och www.smiths.com
  + Läs mer om jobbet
  Sista ansökningsdag
  18 okt 2019
  Anställning
  Tillsvidareanställd
  Omfattning
  Heltid
  Antal Tjänster
  1
  Yrkesområde
  Försäljning
  Underkategori
  Innesäljare

  Inga fler liknande jobb tillgängliga