Hemfrid i Sverige AB · Publicerad 8 sept

Om tjänsten

Tanken är att du i denna roll ska anpassa ditt arbetssätt till Hemfrids kunder på marknaden beroende på vad de efterfrågar. Du kommer att utföra hembesök till potentiella kunder som uttryckt ett intresse för Hemfrids tjänster. På plats utför du en behovsanalys, offererar ett skräddarsytt hemserviceerbjudande och följer upp med avtal och villkor. Säljcykeln är snabb och kort och du träffar enbart intressenter som själva vill att Hemfrid besöker dem. Tjänsten kan även innebära att hjälpa våra områdeschefer med diverse administrativa uppgifter.

Vem söker vi till tjänsten?

Vi söker dig som är student idag och vill ha ett extra arbete vissa kvällar och dagar. Då Hemfrid ser långsiktigt på denna roll är det väldigt meriterande om du som söker har längre tid kvar på dina studier. Du behärskar svenska och engelska språket väl i både tal och skrift för att kunna kommunicera med potentiella kunder. Vidare ser vi även att du har relevant erfarenhet av service vilket innebär att du exempelvis kan ha arbetat i butik eller restaurang. B-körkort är ett krav.

För att trivas i organisationen är du en person som tycker om att arbeta med människor i ett högt tempo. Vidare anser vi att du som söker är förtroendeingivande och har hög social kompetens för att möta intressenterna på rätt sätt. På Hemfrid värdesätts alla relationer högt och arbetsplatsen karaktäriseras av en positiv, flexibel och lösningsorienterad inställning bland medarbetarna. Du bör vara en person som är resultat- och utvecklingsdriven samt ser förändring som en utmaning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi vill bidra med både miljömässig och social hållbarhet och jobbar mycket med bland annat integrationsfrågor. Vi har medarbetare från hela världen och har en arbetsplats med stor mångfald.

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, trädgårdshjälp och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

Hemfrid är ett entreprenörsdrivet företag som har varit med och utvecklat en helt ny bransch inom hushållsnära tjänster. Just nu är vi inne i en stark tillväxtfas och har många nya projekt och utmaningar framför oss. Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa och bidra till att Hemfrid blir ett serviceföretag i framkant.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Arbetspass på minst 4h/tillfälle. 1-3 dagar per vecka.

Uppskattad arbetstid: Arbetstider är från 07:00-21:00 måndag till och med fredag. Eventuellt kan helgarbete bli aktuellt när du blivit varm i kläderna.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga