Hemfrid i Sverige AB · Publicerad 9 sept

Gillar du att bygga relationer och jobba nära kunden?
Hemfrid söker en engagerad och driven Områdeschef. I rollen kommer du aktivt medverka till att utveckla och stärka Hemfrids närvaro i Mälardalen. Du kommer ha intäkts- och kostnadsansvar för ditt område, inklusive personalansvar. Vidare ansvarar du för merförsäljning och för att leverera branschens bästa kundservice till Hemfrids kunder. Det innebär att du både kommer att utföra kundbesök i Mälardalen och arbeta administrativt med planering och uppföljning. Du rapporterar till Regionchefen för ditt område och kommer att utgå från Hemfrids nya kontor i Uppsala, precis vid centralstationen.

Vi erbjuder

Ett lärorikt jobb som utvecklar dig i arbetsledning och att jobba med långsiktiga nära kundrelationer. Vi erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi vill bidra med både miljömässig och social hållbarhet och jobbar mycket med bland annat integrationsfrågor. Vi har medarbetare från hela världen och har en arbetsplats med stor mångfald.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet och har jobbat med sälj och/eller kundservicearbete tidigare. Du är duktig på svenska och engelska i både tal och skrift. Akademisk utbildning inom ekonomi är meriterande, likaså praktisk erfarenhet från hotell/event eller annan chefsbefattning. Körkort är ett måste.

Personlighet

Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och gillar utmaningar. Du är självständig med ett starkt fokus på att ge våra kunder bästa service. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och har ett engagemang för tillgodose våra kunders önskemål. Samtidigt är du duktig på att peppa dina medarbetare och bidra med en god stämning på kontoret.

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, trädgårdshjälp och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

Hemfrid är ett entreprenörsdrivet företag som har varit med och utvecklat en helt ny bransch inom hushållsnära tjänster. Just nu är vi inne i en stark tillväxtfas och har många nya projekt och utmaningar framför oss. Bidragande till vår framgång är vår värdegrund; att vi är kunniga, nytänkande och handlar med ett stort hjärta. Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa och bidra till att Hemfrid blir ett serviceföretag i framkant.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga