Interactive Partner · Publicerad 8 jan 2020

Supportmedarbetare kvällar och helger
Entreprenörsdrivna företaget Interactive Partner söker nu deltidsanställda till deras moderna lokaler i Arlanda stad. Perfekt jobb för dig som studerar, vill arbeta deltid, kvällar, helger eller vara med i startgroparna för ett nytt och spännande företag.

Om tjänsten:
Kraftsam R&B söker, tillsammans med Interactive Partner, flera deltidsanställda för supportarbete under helger och kvällar. Arbetsuppgifterna innebär kundtjänst/supportmedarbetare i en modern chattfunktion, där du har direktkontakt med kunder/privatpersoner.

Med titeln ”Service Agent” arbetar du mot kunder/privatpersoner och besvarar deras frågor för stora varumärkes räkning inom bilsektorn. Som ny medarbetare får du 3 dagars upplärning och en ordentlig ”onboarding” för att därefter kunna erbjuda den bästa tänkbara servicen till marknaden.

Arbetsuppgifter:
Den här tjänsten innebär att kunna hitta kreativa lösningar för att hjälpa kunden. Genom chattfunktionen som är ditt dagliga verktyg så svarar du på frågor och bemöter marknaden med deras frågeställningar, berörande fordonsrelaterade ärenden. Det är meriterande om du har teknikintresse, bilintresse och/eller har arbetat med kundservice på något sätt.

Vi söker nu dig som:
  • Lösningsorienterad och kan se möjligheter i alla utmaningar
  • Brinner för service och att tillmötesgå kunder dagligen
  • Kan hantera många ärenden samtidigt
  • Uttrycker sig väl i skrift på Svenska och Engelska
  • Inser vikten av att arbeta strukturerat och organiserat
Information om uppdraget:

Lön: enligt överenskommelse

Omfattning: Deltid enligt schema

Adress: Pionjärsvägen 2, Arlanda Stad
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga