JobBusters · Publicerad 3 dec 2019

Arbetsuppgifter

Brinner du för teknik och trivs i support-rollen är det dig vi söker till vår kund som växer och behöver utöka sitt IT-supportteam i Uppsala. I rollen som Systemadministratör kommer arbeta som tekniskt användarstöd och support för 1 och 2 linje samt drift. Du kommer att hantera support via telefon och mail, genomföra installationer av mjukvara och PC-arbetsplatser samt arbeta med felsökning och felavhjälpning inom både hård- och mjukvaruområdet. Den support du utför kommer vara internt mot kollegor i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Kroatien. Du kan även komma att resa till övriga kontor någon gång per månad efter behov.

Kvalifikationer
  • Du har minst två års erfarenhet av supporttjänst
  • Du har goda kunskaper i Windows operativsystem
  • Du har goda kunskaper i MS Office samt något ärende hanteringssystem
  • Du har goda kunskaper i Active Directory
  • Du har kommunicerar flytande på både svenska och engelska
  • Det är meriterade om du har B-körkort
  • Det är meriterande om du har längre erfarenhet av en motsvarande roll där du även har haft en bredare roll med mer ansvar, exempelvis hantering av mindre projekt som uppsättning av nya system.
  • Har du erfarenhet av Apple-produkter anses detta meriterande
Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten som Systemadministratör behöver du vara serviceinriktad, kommunikativ och ha ett stort tekniskt intresse. Du är pedagogisk i ditt sätt att ge support och har en god förmåga att skapa och underhålla kontakter. Vidare är du även ansvarstagande, självgående och en teamplayer.

Vad vår kund kan erbjuda

Som anställd hos vår kund kommer du tillhöra Uppsala-kontoret där 15 personer arbetar på IT och du kommer ingå i ett team på 6 personer. Du kommer som Systemadministratör att arbeta kontorstider och omfattas av kollektivavtal, du har 25 dagar semester och erbjuds friskvårdsbidrag. Företaget är svenskt och eftersom de arbetar med egenutvecklade produkter finns goda möjligheter till utveckling för dig med intresse och driv!

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start 2020-01-01 eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: IT-support, Teknisk support, 1st line support, 2nd line support, Drifttekniker, Windowssupport,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett av Nordens ledande företag i sin bransch med 400 anställda och kontor på ett flertal platser i Europa. Bolaget är svenskt och jobbar med egenutvecklade produkter.
Arbetsplatsen är belagd i Uppsala.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt
Mejla Malin Johansson

Inga fler liknande jobb tillgängliga