Johnson & Johnson AB · Publicerad 11 aug 2021

Projektledare för uppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala

ValueOne söker en projektledare med erfarenhet från tillverkningsindustrin till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget sträcker sig över 6 månader med goda chanser till förlängning.

Om Rollen
Rollen kräver att du har goda ledaregenskaper, är van att driva projekt och förbättringsaktiviteter inom tillverkande verksamheter, med syfte att utveckla och optimera företagets produktionsprocesser. Uppdraget innebär att du kommer att vara en länk mellan ingenjörsteamet och produktionen, andra interna avdelningar och externa intressenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och motivera projektteammedlemmar under projektets alla faser
  • Utveckla och implementera projektmål och övergripande strategier
  • Upprätta tidsplaner delegera ansvar, övervaka samt följa upp framsteg
  • Samverka och upprätthålla god relationen till intern och externa intressenter
  • Dokumentera och sammanställa projektplaner och ledningspresentationer
  • Uppföljning av projektens ekonomiska utveckling samt agera vid avvikelser
  • Rapportera projektstatus till chef för teknik och utvecklingsavdelningen samt projektstyrgrupper
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med högskoleutbildning inom teknik eller liknande. Du har dessutom 3-5 års erfarenhet av projektledning inom tillverkande industri med god produktionsteknisk förståelse. Vi värdesätter personliga egenskaper som noggrannhet, ledarförmåga, beslutsmässighet och initiativförmåga för rollen. Du är en person som är kommunikativ och har goda sociala färdigheter. Arbetet kräver att du är flytande i både tal och skrift i såväl svenska som engelska. Vidare har du lätt för att kommunicera med beslutsfattare och kollegor på olika nivåer.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga