Kontigo Care · Publicerad 20 okt

Är du intresserad av att ansvara för ekonomin hos ett innovativt och snabbt expanderande Uppsalaföretag som kommer att förändra beroendevården?

Då är du varmt välkommen att söka tjänsten hos Kontigo Care!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiansvarig / CFO har du det övergripande ansvaret för företagets ekonomi och administration. Du får möjlighet att skapa rutiner för dina ansvarsområden och att driva, utveckla, samordna och följa upp de ekonomiska processerna. Rollen är bred och omfattar allt från löpande bokföring, fakturering och löner till kvartalsrapporter, årsbokslut och kontakter med aktieägare. Du kommer att vara en del av företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Du kommer bland annat att ansvara för:
  • Intern och extern rapportering
  • Budgetering, budgetuppföljning och prognoser
  • Likviditetsplanering
  • Löpande bokföring och fakturering
  • Administration
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomiområdet och har dokumenterad erfarenhet av självständigt kvalificerat ekonomiarbete.

Du är nytänkande och analytisk med god kommunikativ förmåga. Vidare är du effektiv, strukturerad, noggrann och självgående med en prestigelös inställning då arbetsuppgifterna varierar mellan högt och lågt. Det är viktigt att du trivs i en miljö där alla ramar inte är satta och du förväntas vilja utvecklas och ta dig an nya utmaningar. Du är bra på att samarbeta och bidrar till en god arbetsmiljö.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kontigo Care AB utvecklar innovativa mobila lösningar som förbättrar beroendevården och minskar lidandet för patienter och deras anhöriga. Bolagets första produkt, TripleA, ger en mer kostnadseffektiv och tillgänglig vård för alkoholberoende. Kontigo Care har ambitionen att bygga ett globalt företag med god intjäningsförmåga samtidigt som liv kan räddas, återfall kan förutses och beroendevården förbättras för såväl beroende som medberoende. Kontigo Care har 14 anställda på huvudkontoret i Uppsala och är listat på Nasdaq First North.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia