MarknadsKontakt i Uppsala AB · Publicerad 7 dec

Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Direktreklam är ett av Sveriges starkaste medier med ett genomsnittligt observationsvärde inom sällanköpshandeln på 53 procent. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam. Svensk Direktreklam är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och omsätter cirka 500 Mkr. SDR-koncernens totala omsättning, inklusive gratisdistribuerade lokaltidningar, uppgår till cirka 700 Mkr.

Den vi söker

Gillar du utmaningar och att den ena dagen inte är den andra lik då är du rätt person. Den vi söker gillar människor och gillar att leda. Viktigt med stort fokus och förmåga till prioritering då man kommer jobba i högt tempo med stor variation på arbetsuppgifter. Du måste också gilla uppsökande försäljning och att möta den lokala marknaden. Kunskap i ekonomiska termer och förståelse för analys av resultat och nyckeltal är en fördel.

Vana från detaljhandel/dagligvaruhandel/restaurang kan vara positivt. Men också vana från lager, transport, distribution eller liknande kan vara bra.

Rollen

Det här är ett enormt roligt och omväxlande jobb för rätt person. Det finns många kollegor runt om i Sverige och man blir en del av ett drivet och engagerat team. Verksamheten på Uppsala-enheten drivs i enlighet med kedjans franchisekoncept och rollen ansvarar för att utveckla verksamheten till god lönsamhet.

I början av nästa år kommer verksamheten att flytta till Vaksala-Eke med nya, fräscha och mer effektiva lokaler.

Tjänsten innefattar att man:
  • Hanterar och servar kunder på den lokala marknaden.
  • Har personalansvar och ledning av lokala medarbetare
  • Driver och implementerar rutiner för att säkerställa hög produktions- och distributionskvalitet.
  • Rollen kräver strävan efter ständiga förbättringar samt arbeta med marknadsbearbetning och kundutveckling.
Det här är en fantastisk tjänst för dig som gillar högt tempo och mycket variation. Tjänsten rapporterar till VD för egenägda SDR-enheter. Tjänsten är placerad i Uppsala och arbetet kräver möjlighet till flexibilitet och stor tillgänglighet.

Om MarknadsKontakt i Uppsala AB

MarknadsKontakt i Uppsala AB är ett dotterbolag till SDR Svensk Direktreklam AB, har ca 150 - 200 behovsanställda och ca 5-7 fast anställda. MarknadsKontakt i Uppsala AB ansvarar för området Uppsala, Knivsta, Märsta, Sigtuna, Alunda, Östhammar m.fl. orter. . Tjänsten (och rekryteringen) avser detta bolag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt