Poolia Ekonomi · Publicerad 29 juni

För vår kunds räkning i Norduppland söker vi nu fakturagranskare för ett konsultuppdrag på längre sikt. Du kommer att ha din arbetsplats hos vår kund i deras lokaler i Norduppland och kommer där att få ta del av att arbeta i en stimulerande och spännande miljö.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan det att ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som fakturagranskare kommer du att arbeta med att granska och matcha fakturor.

Detta inkluderar bland annat att:
  • följa upp korrigeringar av felhanteringar
  • utreda prisfel
  • fakturera utredningsavgifter
  • följa upp fordringar mot leverantör vid returer, felleveranser samt felaktig fakturering.
Utbildning/ Erfarenhet

Vi ser att du som söker är gymnasieekonom samt har några års erfarenhet av fakturagranskningsarbete och du har förståelse för det ekonomiska flödet. Goda kunskaper i Office paketet är ett krav och det är meriterande med erfarenhet av SAP.

Som person är du driven samt är van vid och tycker om att arbeta självständigt och har ett gott öga för detaljer. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Igår
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga