Poolia Ekonomi · Publicerad Idag 00:00

För vår kunds räkning söker vi nu en löneadministratör för ett långt konsultuppdrag hos vår kund. Du kommer att vara en del av vår kunds redovisningsteam på nio personer varav fyra av dem arbetar som löneadministratörer. Tjänsten kommer att påbörjas omgående och du kommer att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan det att ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att arbeta med:
  • registrering, kontroll och utbetalning av månadsanställdas löner
  • hantering av cirkelledarnas löner
  • ferielönehantering lärarlöner
  • inrapportering av pensioner
  • bokslutsrelaterade uppgifter
  • intern och extern statistik
  • rådgivning i avtalsfrågor och övrig service till chefer, controllers samt anställda
  • framtagande av arbetsgivarintyg.
Utbildning/erfarenhet

Du som söker har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är gymnasieekonom eller motsvarande. Du har mycket god datorvana samt är van vid att arbeta i windowsbaserade lönesystem. Erfarenhet av att arbeta med Agda PS är en meriterande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av hantering av lärarlöner och även av bokföring. Som person är du noggrann och prestigelös.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia