Poolia IT · Publicerad 18 jan

Nu söker vi dig som vill arbeta som supporttekniker hos en av våra kunder i Norduppland. Tjänsten är på heltid, beräknas starta omgående och pågå under en längre period. Du kommer för detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan det att ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du i huvudsak arbeta med att via telefon och mail ta emot felanmälningar, registrera och avhjälpa dessa. Det kan även förekomma i dina arbetsuppgifter att hjälpa användare med diverse saker såsom exempelvis att byta datorer/ta hand om hårdvaruproblem, felsöka skrivare, ominstallera/ nyinstallera mjukvara och mycket annat kring datorer.

Utbildning/ Erfarenhet

Vi söker dig som har både intresse och någon utbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom it / datorer. Exempelvis har du avslutat gymnasieutbildning med it-inriktning. Vi ser att du som söker har kunskaper inom Windows 10 och Microsoft Office 2010 eller senare.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en självgående och praktiskt lagd person. Du har god administrativ förmåga och trivs med att hjälpa andra att lösa olika datorproblem. Vi söker dig som är tålmodig, serviceminded, positiv och har en god kommunikativ förmåga.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia